Functie categorieën

Algemeen Fysiotherapeut

Jij zorgt dat cliënten weer op hun lichaam kunnen rekenen en hun dagelijkse bezigheden zonder pijn en moeite kunnen uitvoeren.

Als algemeen fysiotherapeut ben jij een echte generalist. Je adviseert, behandelt en begeleidt cliënten met acute en langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten, maar ook cliënten waarbij het bewegen wordt belemmerd door een chronische ziekte of aandoening.

Je onderzoekt de oorzaak van de klachten, stelt een behandelplan op en gaat samen met de cliënt aan de slag. Met fysiotherapie voorkom jij dat klachten verergeren of terugkeren.

"Wat zo leuk is aan FysioHolland dat je de mogelijkheid hebt om op meerdere locaties te werken. Ik werk zelf op 2 locaties en dan ontmoet je toch weer andere fysiotherapeuten en cliënten. Heel interessant!"

John, Algemeen Fysiotherapeut

specialismen

Hand
Orofaciaal
Sport
Oedeem
Geriatrie
Bekken
Manueel
Oncologie
Psychomaytisch
Kind
Arbeids fysiotherapeut

Lichamelijke klachten ontstaan vaak heel onschuldig. Jij helpt als oefentherapeut het beweeggedrag van cliënten te verbeteren. Jouw cliënten hebben problemen die ontstaan door dagelijkse activiteiten die ze vaak zonder erbij na te denken, uitvoeren. Jij verhelpt de klacht en leert cliënten hoe ze nieuwe klachten kunnen voorkomen.

Overig Sport gerelateerd

FysioHolland heeft meerdere sport gerelateerde functies. Bijvoorbeeld zaalbegeleider, die zorgt ervoor dat cliënten zich welkom voelen en in de oefenruimte goed worden begeleid. En als fitnessinstructeur begeleid je cliënten bij het sporten, individueel of in kleine groepen.

Kantoor en ondersteunende functies

Van administratie tot de financiën: de medewerkers van het serviceteam zorgen dat alles in de praktijken goed geregeld is. Dat ervaren onze cliënten én fysiotherapeuten ook zo. Jouw werk is dan ook van groot belang voor het succes van FysioHolland.

Ook op kantoor zitten we niet stil…

Stages

Bij FysioHolland kun je de theorie in de praktijk gaan brengen en op een fijne manier werkervaring opdoen als stagiair. Je krijgt bij ons de kans om te ervaren hoe het is om bij één van de grootste aanbieders van fysiotherapeutische zorg te werken. Wij vinden het belangrijk dat je écht meedraait, dus ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken?