Algemeen Fysiotherapeut

Publicatiedatum: 16-08-2023
Sluitingsdatum: 16-10-2023
ID-nummer: FHAAO-02062022

Locatie: Amsterdam Oost
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 24-40 uur per week

Gezocht: algemeen fysiotherapeut (met affiniteit voor klinische werkzaamheden)

Voor onze locatie(s) in Amsterdam Oost zijn we op zoek naar een algemeen fysiotherapeut. Vind je het leuk om dit te combineren met het ondersteunen van de kliniek van Bergman Clinics (op onze locatie in Naarden) en invulling te geven aan zowel klinische werkzaamheden als algemene fysiotherapie? Dan is dit je kans om de combinatie te maken tussen de eerste- en tweedelijn.

John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten als algemeen fysiotherapeut

 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
 • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • Startende fysiotherapeut? Dan heb je bij ons de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen onze organisatie. Dit doen we o.a. door ervaren fysiotherapeuten en starters samen te brengen. Als trainee doorloop je gedurende twee jaar een mooi programma bestaande uit verschillende workshops en trainingen.

Werken in Amsterdam Oost

FysioHolland Amsterdam Oost bestaat uit 6 locaties. We hebben ook nog een locatie in 'de Pijp' op 5 minuten afstand. Je komt te werken op één of twee van locaties waar de volwassenen cliënten behandeld worden. Op alle locaties is een ruime oefenzaal aanwezig met diverse oefenmogelijkheden en shockwave en echografie. Er zijn zeer goede contacten met de huisartsen in de regio, de orthopeden en traumachirurgen uit het OLVG, welke pal naast de grootste locatie is gevestigd en het VU/AMC traumanet. Wij zijn aangesloten bij alle netwerken zoals schouder-,trauma-, rug-, oncologie-, parkinsonnetwerk en chronisch zorgnet.

“Mensen hebben persoonlijke aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan een kwalitatief goede revalidatie.”  Pieter, sportfysiotherapeut FysioHolland

Werken in Naarden (locatie Bergman Clinics)
Pak jij de kans om de combinatie te maken tussen de eerste- en tweedelijns zorg? Dan ga je de kliniek van Bergman Clinics ondersteunen bij de dagbehandeling en het ontslag van patiënten. Dit doe je in samenwerking met de verpleegkundigen van Bergman Clinics.

Tijdens de ontslagronde informeer je de cliënt over het revalidatieprotocol. Je controleert en test of de cliënt weer in staat is om een aantal handelingen zelfstandig uit te voeren, bijvoorbeeld zelfstandig met krukken lopen. Een herstel wat niet goed verloopt? Jij herkent dit en aarzelt niet om hierover direct te schakelen met de specialist.

Wie ben jij als Algemeen Fysiotherapeut

 • Die 4-jarige opleiding tot fysio heb jij afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, samen, energie en vooruitgang.
 • Jij laat zien dat revalideren ook leuk kan zijn. Dan is doorzetten helemaal niet moeilijk.
 • Jij hebt ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en vraagt verder dan: Hoe was je weekend?
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Je staat open om je kennis verder te ontwikkelen.
 • In de toekomst een master willen volgen is een pré.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Algemeen Fysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze team versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl Toch nog een vraag? Bel dan even met Anja Gerritsen op 06-29464949.

Reageren kan nog tot 16 oktober.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan de Blasiusstraat 128-136, Schalk Burgerstraat 17, Tweede Oosterparkstraat 274, Govert Flinck 350 IV in Amsterdam

John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner