Algemeen Fysiotherapeut

Publicatiedatum: 01-07-2021
Sluitingsdatum:
ID-nummer: FHAA-01072021

Locatie: Amsterdam zuid-oost
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 28-32 uur per week

Gezocht: algemeen fysiotherapeut met winnaarsmentaliteit

Dagelijks werk je aan herstel, met succes! Als fysiotherapeut heb je wel echt een dankbaar beroep.


John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat ga je doen als algemeen fysiotherapeut

 • Je opent je agenda: Covid-19 revalidatie, rugklacht, stijve nek, zweepslag, tennisarm… Als algemeen fysiotherapeut ga je soms een heel lichaam af op een dag.
 • Intake en onderzoek houd je in de behandelkamer. Misschien start je eerst met wat mobilisatieoefeningen, maar werken aan herstel doe je door bewegen – dat is echt onze specialisatie.
 • Zoals voor dat meisje in opleiding voor uitvoerend danser, maar geremd door een hamstringblessure. Met jouw hulp is ze daar snel weer bovenop.
 • Je laat je patiënten over hordes stappen, je werkt met aquabags en matten die aanvoelen als mul zand. Met die stabiliteit komt het wel goed.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie ben jij als algemeen fysiotherapeut

 • Die 4-jarige opleiding tot fysio heb jij afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Jij laat zien dat revalideren ook leuk kan zijn. Dan is doorzetten helemaal niet moeilijk.
 • In de praktijk kan je gebruik maken van verschillende apparaten. The floor is yours. Ga los met creatieve, zelfbedachte oefeningen. En die houd je natuurlijk niet voor jezelf, die deel je met je collega’s.
 • Jouw bewegingsvisie masseer je er langzaam in bij cliënten die gewend zijn aan de behandeltafel. Zo bereik jíj jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk gezond herstel!
 • Een standaardvraag voor jou is: wat zou ik zelf fijn vinden, welke oefeningen vind ik leuk? Jij hebt ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en vraagt verder dan: Hoe was je weekend?
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.

Werken in Amsterdam Zuidoost

Op onze 3 locaties in Amsterdam Zuidoost heb je een mooie diversiteit aan locaties, van een groots en modern sportcentrum met een overvloed aan kracht- en cardioapparatuur, zwembaden en diverse groepsruimtes tot aan een medisch centrum met alle specialisaties onder een dak. Daarnaast biedt het centrum de mogelijkheid om te revalideren in het zwembad. Kortom een unieke kans om te werken als Algemeen Fysiotherapeut. Op dit moment bestaat het FysioHolland Amsterdam Zuidoost team op deze locatie uit 8 collega’s.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.” Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland.


Wat krijg je bij ons als algemeen fysiotherapeut

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Doe ook mee aan onze intervisies – deze organiseren we landelijk voor alle specialismes. Wij zijn goed, en dat is niet voor niets.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • Wil je meer? Pak managementtaken op, zoals het uitbreiden van ons netwerk. Ben je meer van de kwaliteit? Check dan onze dossiers en regel de bijscholingen voor iedereen.

Algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Amsterdam Zuidoost? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop.Nog een vraag? Bel dan met Jaap op 020-698 04 78.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan het Kraaiennest 74, Koornhorst 62 en Anton de Komplein 157.


John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

We accept PNG, JPG, and JPEG files

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

We accept PNG, JPG, and JPEG files

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner