Algemeen Fysiotherapeut

Publicatiedatum: 16-08-2023
Sluitingsdatum: 16-10-2023
ID-nummer: FHAFB-09122021

Locatie: Baambrugge & Loenen aan de Vecht
Provincie: Utrecht
Werkuren: 24-40 uur per week

Gezocht: algemeen fysiotherapeut met winnaarsmentaliteit

Dagelijks werk je aan herstel, met succes! Als fysiotherapeut heb je wel echt een dankbaar beroep.


John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten als algemeen fysiotherapeut

  • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
  • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
  • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
  • Startende fysiotherapeut? Dan heb je bij ons de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen onze organisatie. Dit doen we o.a. door ervaren fysiotherapeuten en starters samen te brengen. Als trainee doorloop je gedurende twee jaar een mooi programma bestaande uit verschillende workshops en trainingen.

Werken in Baambrugge & Loenen

Beide locaties bevinden zich in de dorpskernen van twee pittoreske kleine en gezellige dorpjes in provincie Utrecht. De locaties zijn voorzien van veel comfort en faciliteiten die jij als fysiotherapeut nodig hebt om goed te kunnen werken. We hebben een vaste en trouwe cliëntenpopulatie. Jij komt te werken binnen een team met 4 jonge collega’s.

Een van de sterkmakers voor deze praktijk zijn de korte lijnen met de lokale huisartsen. Ben jij een netwerker en vind jij het leuk om elke dag klaar staan voor jouw clientèle? En vind je het ook inspirerend om nauw samen te kunnen werken met huisartsen? Dan zijn we op zoek naar jou.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.” Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland.

Wie ben jij als algemeen fysiotherapeut

  • Die 4-jarige opleiding tot fysio heb jij afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie).
  • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, samen, energie en vooruitgang.
  • Jouw bewegingsvisie masseer je er langzaam in bij cliënten die gewend zijn aan de behandeltafel. Zo bereik jíj jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk gezond herstel!
  • Verder ben je oprecht geïnteresseerd en heb je ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en biedt indien nodig ook een luisterend oor.
  • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Baambrugge & Loenen aan de Vecht? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan met Anne-Fleur Aarts op 06-13753062.

Reageren kan nog tot 16 oktober.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan de Prins Mauritsstraat 5 in Baambrugge en aan de Doude van Troostwijkplein 53 in Loenen aan de Vecht.


John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner