Algemeen Fysiotherapeut

Publicatiedatum: 25-08-2023
Sluitingsdatum: 30-09-2023
ID-nummer: FHAF-25082022

Locatie: Fijnaart
Provincie: Noord-Brabant
Werkuren: 16-40 uur per week

Gezocht: Enthousiaste fysiotherapeut

Voor onze mooie locatie in Fijnaart zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut. Wat maakt deze locatie mooi? De drie ruime behandelkamers (met airco), een fijne oefenzaal met daglicht en dat het naast de huisartsenpraktijk Pourfar en Khalili gevestigd zit. Samenwerking met o.a. huisartsen en podotherapeuten is aanwezig en heeft jouw hulp nodig om uitgebreid te worden.

John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten?

 • Bij ons zijn er korte lijnen met de verwijzers en mogelijkheden om multidisciplinaire activiteiten op te zetten;
 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring;
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
 • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt;
 • Startende fysiotherapeut? Dan heb je bij ons de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen onze organisatie. Dit doen we o.a. door ervaren fysiotherapeuten en starters samen te brengen. Als trainee doorloop je gedurende twee jaar een mooi programma bestaande uit verschillende workshops en trainingen.

Werken in Fijnaart

Als fysiotherapiepraktijk zijn we de enige in het mooie dorp Fijnaart. De praktijk aan de Nieuwe Dorpsweg is nog als nieuw met grote en frisse behandelkamers. Gedurende de week kom je als therapeut in aanraking met andere disciplines die ook in het pand gevestigd zijn, waaronder een podoloog, de bloedprikdienst en een zwangerschapsechografist. Met de huisartsenpraktijk naast ons pand zijn er korte lijnen en kunnen cliënten direct worden doorgestuurd als het nodig is.
Kortom, kansen om te groeien. En daar gaan we samen naartoe werken!

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.” Yannick, fysiotherapeut FysioHolland.

Wie ben jij als algemeen fysiotherapeut

 • Die 4-jarige opleiding tot fysiotherapeut heb jij afgerond.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, samen, energie en vooruitgang.
 • Jouw bewegingsvisie masseer je er langzaam in bij cliënten die gewend zijn aan de behandeltafel. Zo bereik jíj jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk gezond herstel!
 • Verder ben je oprecht geïnteresseerd en heb je ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en biedt indien nodig ook een luisterend oor.
 • Je hebt veel vrijheid in het maken van keuzes, we stimuleren je ondernemersgeest!

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Fijnaart? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Of wil je eerst gewoon eens langskomen of meekijken? Bel dan met Danny van der Valk op 06-26494293.

Reageren kan nog tot en met 30 september.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan Nieuwe Dorpsweg 1, 4793 BR te Fijnaart.


John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner