Algemeen Fysiotherapeut (incl. opleiding oedeemtherapie)

Publicatiedatum: 16-08-2023
Sluitingsdatum: 16-10-2023
ID-nummer: FHAFOT-17042022

Locatie: Tholen
Provincie: Zeeland
Werkuren: 24-32 uur per week

Gezocht: algemeen fysiotherapeut met interesse in oedeemtherapie

Voor onze locatie op Tholen zoeken we een therapeut met interesse voor oedeemtherapie. Je vindt het dan ook leuk om de opleiding oedeemtherapie te gaan volgen (deze opleiding biedt FysioHolland je aan) en om ons team als oedeemtherapeut te gaan versterken.


John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat ga je doen als oedeemfysiotherapeut

 • Jij zwachtelt je cliënt in, maakt gebruik van lymfetape en meet zelfs een therapeutische kous aan.
 • De littekens na de borstamputatie belemmeren haar in haar bewegingen. Je doet er alles aan om dit te verhelpen: massage, tape en huiswerk oefeningen voor thuis via de FysioHolland app.
 • Kennis overdragen kun jij goed, want wat is lymfoedeem eigenlijk? Jij weet het duidelijk over te brengen en vertelt precies wat de cliënt hier zelf aan kan doen: ‘Knellende kleding belemmert de afvoer van vocht …’
 • Samen met de cliënt ga je oefenen. Wat lukt nu met de arm, wat kunnen we opbouwen en wat lukt niet?
 • Jij weet wat echt belangrijk is voor de cliënt. Samen zoek je uit wat kan. Zoals bij die ene dame, ze wilde per se haar paarden stallen uitmesten, terwijl er lymfeklieren uit haar oksel waren gehaald. Maar het is gelukt!
 • Je leert mensen alert te blijven op hun lichaam en signalen serieus te nemen.

Werken op Tholen

Deze locatie is te vinden in het multidisciplinaire zorgcentrum de Vliethof. Met meerdere vestigingen in Poortvliet, Sint-Maartensdijk, Stavenisse en Steenbergen bieden wij gespecialiseerde fysiotherapie. Wij werken nauw samen met de huisarts, ergotherapeut, logopedist, diëtist en maatschappelijk medewerker om de cliënt van de beste zorg te voorzien. Het team bestaat uit 4 therapeuten.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.”  Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland.

Wie ben jij als algemeen fysiotherapeut

 • Die 4-jarige opleiding tot fysio heb jij afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, samen, energie en vooruitgang.
 • Je observeert de cliënt eerst en weet daarna precies hoe je met hem of haar om moet gaan, mensen voelen zich dan ook al snel vertrouwd bij jou.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wat krijg je bij ons als algemeen fysiotherapeut

 • Een opleiding tot oedeemtherapeut.
 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
 • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Oedeemtherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Help jij cliënten met oedeemklachten? Laten we dan eens kennismaken. Druk op de knop en solliciteer! Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan met Danny van der Valk op 06-26494293.

Reageren kan nog tot 16 oktober.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan Vliethof 4-5, 4691 HA Tholen.


John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner