Algemeen Fysiotherapeut

Publicatiedatum: 16-08-2023
Sluitingsdatum: 16-10-2023
ID-nummer: FHAFV-01072021

Locatie: Rotterdam Vonder
Provincie: Zuid-Holland
Werkuren: 10-24 uur per week

Gezocht: algemeen fysiotherapeut

Dagelijks werk je aan herstel, met succes! Als fysiotherapeut heb je wel echt een dankbaar beroep.


John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten als algemeen fysiotherapeut

  • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
  • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
  • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
  • Startende fysiotherapeut? Dan heb je bij ons de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen onze organisatie. Dit doen we o.a. door ervaren fysiotherapeuten en starters samen te brengen. Als trainee doorloop je gedurende twee jaar een mooi programma bestaande uit verschillende workshops en trainingen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie ben jij als algemeen fysiotherapeut

  • Die 4-jarige opleiding tot fysio heb jij afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie).
  • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, samen, energie en vooruitgang.
  • Jouw bewegingsvisie masseer je er langzaam in bij cliënten die gewend zijn aan de behandeltafel. Zo bereik jíj jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk gezond herstel!
  • Verder ben je oprecht geïnteresseerd en heb je ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en biedt indien nodig ook een luisterend oor.
  • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.

Werken in Rotterdam (Vonder)

Op deze locatie is er naast algemene Fysiotherapie ook oedeemfysiotherapie en (medische) fitness aanwezig. Er zijn 4 behandelkamers. De praktijk is gevestigd in een rustiek pandje gelegen in een groene buurt. De locatie maakt onderdeel van een tweede vestiging welke op 2 minuten loopafstand is gevestigd.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.” Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland.


Algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Rotterdam? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Nog een vraag? Bel dan met Danny van der Valk op 06-26494293.

Reageren kan nog tot 16 oktober.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan de Vonder 52, 3075 TP in Rotterdam


John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner