Bariatrie Instructeur & Coördinator

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 28-06-2023
ID-nummer: FHBI-121222

Locatie: Almere
Provincie: Flevoland
Werkuren: 4-12 uur per week

Gezocht: ondernemende Medisch Fitness Instructeur Bariatrie

‘Iedereen in beweging’ is jouw motto. Als medisch fitness instructeur begeleid je cliënten bij het sporten in een groep. Uiteraard is het jouw doel iedereen hierin persoonlijke begeleiding te bieden. Binnen een gespecialiseerde doelgroep. Help jij je deelnemers sporten weer leuk te vinden?

John liggend

Wat ga je doen als Medisch Fitness instructeur Bariatrie?

 • Je begeleidt cliënten bij het Bariatrisch traject (maagverkleining) vanuit het Flevoziekenhuis tijdens het sporten en zorgt dat iedereen het maximale uit een training haalt, op een gezonde en verantwoorde manier.
 • Jouw afwisselende en uitdagende groepslessen zorgen ervoor dat iedereen moe maar voldaan en met een grote glimlach naar huis gaat.
 • Je hebt plezier in het enthousiasmeren van sporters op elk niveau. Je hebt te maken met verschillende trainingsniveaus van deelnemers, zowel voor als na de operatie. De grootste groep deelnemers zijn preoperatief en jij begeleid ze naar zo fit mogelijk de operatie in te gaan.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie ben jij als Medisch Fitness instructeur Bariatrie?

 • Je hebt passie voor sport en ervaring met fitness. Een afgeronde opleiding in deze richting is een pré, maar ook als je nog in opleiding bent nodigen we je ook van harte uit te reageren.
 • Bij voorkeur zoeken we iemand die twee ochtenden in de week groepslessen wil begeleiden. Als je één avond per week kan, verwelkomen we je ook graag. Uren zijn in overleg.
 • Je wilt cliënten helpen doelen te behalen en weet hoe belangrijk het is om op de juiste manier te trainen.
 • Je bent ondernemend, klantvriendelijk en hebt een servicegerichte instelling.
 • Kennis verbreden, sparren met collega’s, nieuwe plannen ontwikkelen: alles om beter te worden in je vak en je werkplezier te vergroten!

Werken in Almere (Club Pellikaan)

Op deze locatie maken wij gebruik van de zalen bij een grote fitness keten. Zo is er ruimte om in verschillende zalen te trainen en gebruik te maken van de gehele fitness. Neem je de deelnemers vandaag mee in een lesje boxen op de zak en is de volgende les een HITT training in de fitness. Variatie van de verschillende fitness disciplines met een vaste opbouw van de les. Naast Almere hebben we nog locaties in Harderwijk, Lelystad en bieden we online lessen. Samen vormen we een team om kennis en ervaring uit te wisselen.

Wat krijg je bij ons

 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • Werken bij de Bariatrie is een samenwerking tussen FysioHolland en het Flevoziekenhuis. Hierin begeleid je de deelnemers die preoperatief gaan trainen. Hiervoor krijg je toegang tot alle kennis binnen het team om zo goed mogelijk jouw lessen te kunnen geven.

Bariatrie Instructeur & Coördinator bij FysioHolland jouw baan?

Word jij onze nieuwe sportieve topper? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl Toch nog een vraag? Bel dan met Anne-Fleur Aarts op 06-13753062.

Reageren kan nog tot 28 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Vind ons aan de Koninginneweg 1, 1312 AW in Almere.

John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner