Bekkenfysiotherapeut

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 14-06-2023
ID-nummer: FHBM-01072021

Locatie: Middelharnis
Provincie: Zuid-Holland
Werkuren: 20-32 uur per week

Gezocht: bekkenfysiotherapeut

Urineverlies, bekkenpijn en ondersteuning voor en na prostaatoperaties; jij draait er je hand niet voor om. Jij zorgt dat cliënten met allerlei problemen in het bekken(bodem)-, buik- en lage ruggebied toch stralend de praktijk verlaten.

Werken bij FysioHolland video

Wat je gaat doen als bekkenfysiotherapeut

 • Je hebt een volle agenda vandaag, tijd om het dossier van de eerste cliënt door te nemen.
 • Deze cliënt heb je eerder gezien. Even lezen wat jullie de vorige keer hebben gedaan en wat haar doelen ook alweer zijn. Helder! Je haalt haar op uit de wachtkamer. ‘Goedemorgen mevrouw, hoe gaat het vandaag?’
 • Terwijl je cliënt vertelt, maak je direct wat aantekeningen. Ze heeft al minder last van urineverlies, dat is mooi! Samen nemen jullie een aantal nieuwe oefeningen door.
 • Na 25 minuten is het tijd om te stoppen, je maakt een afspraak voor over twee weken en je cliënt verlaat de behandelkamer met een lach. Nu nog even snel haar dossier bijwerken.
 • Is het al zo laat? Tijd voor de volgende cliënt. Deze meneer heb je nog niet eerder gezien. Hij is doorverwezen vanuit het ziekenhuis na een prostaatoperatie. De arts ken je goed, want hij verwijst regelmatig cliënten door en jullie bellen geregeld.
 • Voor je het weet is alweer tijd voor de laatste cliënt van vandaag. Jullie hebben al een aantal afspraken gehad en mevrouw heeft nog wat klachten. Toch handig als de manueel therapeut deze cliënt ook een keer ziet. Je maakt gelijk een afspraak in zijn agenda. Handig hé, die korte lijntjes met vakkundige collega’s?

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie jij bent als bekkenfysiotherapeut

 • Je hebt je Masterdiploma voor bekkenfysiotherapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Het is een pré als je een cursus rondom stuitklachten hebt afgerond of je hierin wilt gaan verdiepen.
 • Verder kun je goed zelfstandig werken, maar schakel je ook makkelijk met collega’s indien nodig. Je wil tenslotte dat iedere cliënt zo goed en volledig mogelijk geholpen wordt toch?
 • Naast je werk met cliënten, besteed je ook tijd aan het onderhouden van je netwerk in de regio. Regelmatig schakel je met huisartsen en specialisten. Jij wilt weten bij wie je terecht kan voor bepaalde vragen en met complexe casussen én je vindt het belangrijk dat jouw expertise bekend is in de regio.

Werken in Middelharnis

De praktijk van FysioHolland Fysiotherapie Middelharnis beschikt over meerdere behandelkamers en een ruime oefenruimte. Er werkt een groot team van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Kortom een breed assortiment aan specialisme. Fysiotherapie Middelharnis is een fysiotherapiepraktijk gelegen in het centrum van Middelharnis en erg toegankelijk vanwege de grote parkeerplaats voor de deur. Daarnaast is er op deze locatie leuk ondersteunend personeel aanwezig, die jou verder op weg kunnen helpen. Het team bestaat uit 14 collega’s.

Wat je krijgt als bekkenfysiotherapeut

 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • En natuurlijk zorgen we voor een fijne werkplek waar je onder andere een myofeedback apparaat tot je beschikking hebt.

Ben jij de nieuwe bekkenfysiotherapeut bij FysioHolland?

Kom jij ons team versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Nog een vraag? Bel dan met Claudia Koolmees op 088 3741666.

Reageren kan nog tot 14 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.


Vind ons aan de Kon. Julianaweg 16, 3241 XC Middelharnis

Els staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner