Bekkenfysiotherapeut

Publicatiedatum: 17-08-2023
Sluitingsdatum: 17-10-2023
ID-nummer: FHBM-01072021

Locatie: Middelharnis
Provincie: Zuid-Holland
Werkuren: 20-32 uur per week

Gezocht: bekkenfysiotherapeut

Voor onze locatie in Middelharnis zijn we op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (in opleiding) die cliënten ziet met allerlei problemen in het buik-, bekken- en lage ruggebied. Wil jij graag samenwerken in een team met bevlogen en deskundige collega’s, waarmee jij het beste resultaat gaat leveren? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Werken bij FysioHolland video

Wat kun je van ons verwachten

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
 • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • En natuurlijk zorgen we voor een fijne werkplek waar je onder andere een myofeedback apparaat tot je beschikking hebt.

Werken in Middelharnis

De praktijk van FysioHolland Middelharnis beschikt over meerdere behandelkamers en een ruime oefenruimte. Er werkt een groot team van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Kortom een breed assortiment aan specialisme. Fysiotherapie Middelharnis is een fysiotherapiepraktijk gelegen in het centrum van Middelharnis en erg toegankelijk vanwege de grote parkeerplaats voor de deur. Daarnaast is er op deze locatie leuk ondersteunend personeel aanwezig, die jou verder op weg kunnen helpen. Het team bestaat uit 14 collega’s.

Wie jij bent als bekkenfysiotherapeut

 • Je hebt je Masterdiploma voor bekkenfysiotherapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Het is een pré als je een cursus rondom stuitklachten hebt afgerond of je hierin wil gaan verdiepen. We willen graag écht alle specialisaties in huis hebben.
 • Verder kun je goed zelfstandig werken, maar schakel je ook makkelijk met collega’s indien nodig. Je wil tenslotte dat iedere cliënt zo goed en volledig mogelijk geholpen wordt.
 • Naast je werk met cliënten, besteed je ook tijd aan het onderhouden van je netwerk in de regio. Regelmatig schakel je met huisartsen, specialisten en ziekenhuizen. Jij wil weten bij wie je terecht kan voor bepaalde vragen en met complexe casussen én je vindt het belangrijk dat jouw expertise bekend is in de regio.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wat je gaat doen als bekkenfysiotherapeut

 • Voordat je begint met behandelen, check je je agenda en de dossiers. De dag is weer gevuld en jij bent klaar om te starten. Je hebt een volle agenda vandaag. Urineverlies, bekkenpijn en ondersteuning voor en na prostaatoperaties. Jij draait er je hand niet voor om.
 • Samen met je cliënten werk je aan de doelen die zij willen behalen. Vooruitgang? Dat is mooi! Samen nemen jullie een aantal nieuwe oefeningen door.
 • Jij spart samen met de andere collega’s op locatie en disciplines in de regio, zodat jouw cliënten de beste zorg krijgen.
 • Verwijzers hebben de weg naar jouw praktijk al gevonden, maar jij onderhoudt natuurlijk wel het contact. Je begrijpt het belang van netwerken om kennis up-to-date te houden en goede zorg te bieden.

Ben jij de nieuwe bekkenfysiotherapeut bij FysioHolland?

Kom jij ons team versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naarwww.werkenbijfysioholland.nl Toch nog een vraag? Of eerst eens meekijken? Bel dan even met Danny van der Valk op 06 26 49 42 93.

Reageren kan nog tot 17 oktober.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.


Vind ons aan de Kon. Julianaweg 16, 3241 XC Middelharnis

Els staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner