(Medisch) Fitness Instructeur

Publicatiedatum: 08-08-2023
Sluitingsdatum: 31-10-2023
ID-nummer: FHFIH-08082023

Locatie: Hilversum
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 6-8 uur per week

Gezocht: ondernemende fitness instructeur

‘Iedereen in beweging’ is jouw motto. Als fitness instructeur begeleid je cliënten in het bereiken van hun doelen bij het sporten, individueel of in kleine groepen.


John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat ga je doen als fitness instructeur?

 • Je begeleidt cliënten (bijvoorbeeld onze deelnemers van het Gezond en actief programma) tijdens het sporten en zorgt dat iedereen het maximale uit een training haalt, op een gezonde en verantwoorde manier.
 • Als sportieve sfeermaker in de oefenzaal roep jij regelmatig de woorden ‘Kom op,’ ‘hou vol’ en ‘ga door’!
 • Het voordoen van een oefening of uitleg van een apparaat doe jij met veel charme.
 • Iedereen verlaat de trainingsruimte met een voldaan gevoel na een sessie met jou.

Werken bij FysioHolland STTC

Binnen FysioHolland STTC is er veel ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei. Nieuwe ideeën en initiatieven, die jij vanuit jouw expertisegebied verder wilt ontwikkelen, worden gestimuleerd! Daarnaast zijn de lijnen tussen de verschillende praktijklocaties in de regio Gooi en omstreken kort, waardoor therapeuten elkaar goed weten te vinden. Dit zorgt voor een heel prettige, makkelijke en leerzame samenwerking met collega’s. We streven ernaar om hoge kwaliteit zorg uit te dragen als PLUS-praktijk. Ontwikkeling en innovatie staan hoog in het vaandel om met de juiste kennis en vaardigheden de cliënt te kunnen helpen.

Wie ben jij als fitness instructeur?

 • Je hebt passie voor sport en ervaring met fitness. Een afgeronde opleiding in deze richting is een pré, maar ook als je nog in opleiding bent, nodigen we je van harte uit te reageren.
 • Je wilt cliënten helpen hun resultaten te bereiken en weet hoe belangrijk het is om op de juiste manier te trainen.
 • Je bent ondernemend, klantvriendelijk, hebt een servicegerichte instelling en bent een echte teamspeler.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.

Werken in Hilversum

Het begeleiden van sportgroepen wordt op drie van onze locaties in Hilversum aangeboden. Namelijk in Tergooi Hilversum, de Hilversumse Meent en op de Vaartweg. Alle drie erg verschillende locaties en de afwisseling maakt het leuk om in deze regio te werken!

Wat krijg je bij ons als fitness instructeur?

 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Fitness instructeur bij FysioHolland jouw baan?

Word jij onze nieuwe sportieve topper? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl.

Reageren kan nog tot 30 september.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Geessinkbrink 7 in Enschede.

Marijke vierkant

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner