Fitness Instructeur

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 28-06-2023
ID-nummer: FHFIT-11032022

Locatie: Tholen
Provincie: Zeeland
Werkuren: 8 uur per week

Gezocht: Enthousiaste Fitness Instructeur

‘Iedereen in beweging’ is jouw motto. Als fitness instructeur begeleid je cliënten in het bereiken van hun doelen bij het sporten, individueel of in kleine groepen.


John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat ga je doen als medisch fitness instructeur?

 • Je begeleidt cliënten (bijvoorbeeld onze deelnemers van het Gezond en actief programma) tijdens het sporten en zorgt dat iedereen het maximale uit een training haalt, op een gezonde en verantwoorde manier.
 • Als sportieve sfeermaker in de fitnessruimte roep jij regelmatig de woorden ‘Kom op,’ ‘hou vol’ en ‘ga door’!
 • Het voordoen van een oefening of uitleg van een apparaat doe jij met veel charme.
 • Iedereen verlaat de fitnessruimte met een voldaan gevoel na een sessie met jou.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie ben jij als medisch fitness instructeur?

 • Je hebt passie voor sport en ervaring met fitness. Een afgeronde opleiding in deze richting is een pré, maar ook als je nog in opleiding bent nodigen we je van harte uit te reageren.
 • Je wilt cliënten helpen hun resultaten te bereiken en weet hoe belangrijk het is om op de juiste manier te trainen.
 • Je bent ondernemend, klantvriendelijk en hebt een servicegerichte instelling.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen: alles om de medische fitness zo goed mogelijk neer te zetten!

Werken in Tholen

In Tholen werk je in een professionele, lokaal gerichte fysiotherapiepraktijk in het centrum. Er zijn 3 behandelkamers en een prettige, ruime en lichte oefenzaal. Naast algemene fysiotherapie bieden we hier geriatrische fysiotherapie, manueel therapie en medische fitness. Je komt dus te werken in een team van specialisten wat niet alleen heel leerzaam is, maar ook erg gezellig!

Wat krijg je bij ons als medisch fitness instructeur?

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Medisch fitness instructeur bij FysioHolland jouw baan?

Word jij onze nieuwe sportieve topper? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl Toch nog een vraag? Bel dan met Claudia Koolmees op 088 3741666.

Reageren kan nog tot 28 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Vliethof 4-5 in Tholen.

John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner