(Medisch) Fitness Instructeur

Publicatiedatum: 12-07-2023
Sluitingsdatum: 30-09-2023
ID-nummer: FHFIUE-12072023

Locatie: Uddel en Elspeet
Provincie: Gelderland
Werkuren: 8 uur per week

Gezocht: ondernemende en gezellige (medisch) fitness instructeur

‘Iedereen in beweging’ is jouw motto. Als fitness instructeur begeleid je cliënten in het bereiken van hun doelen bij het sporten, individueel of in kleine groepen.


John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat ga je doen als (medisch) fitness instructeur?

 • Sporters individueel en in groepen begeleiden.
 • Het voordoen van een oefening of uitleg van een apparaat; dat doe jij met veel enthousiasme.
 • Een fijne sfeer voor onze cliënten en collega’s vinden we hierbij erg belangrijk.
 • Naast je inzet op deze locaties, hebben we ook uren beschikbaar op onze locatie in Garderen ( 2-6 uur) en is er een combinatie te maken. Op termijn komen mogelijk meer uren beschikbaar. Ook is het mogelijk om mee te draaien in de invalpool (voor locaties Elspeet en Garderen).

Werken in Uddel en Elspeet

In Uddel en Elspeet werk je in een professionele goed geoutilleerde oefenzaal. Deze wordt gebruikt door de sportbegeleiders en ook door de fysiotherapeuten, hierdoor is er een nauwe samenwerking. Je maakt onderdeel uit van een gezellig en vakkundig team van sportbegeleiders, fysiotherapeuten en administratieve collega’s die een hoge kwaliteit van zorg/begeleiding belangrijk vinden.

Wie ben jij als (medisch) fitness instructeur?

 • Je hebt passie voor sport en ervaring met fitness. Een afgeronde opleiding in deze richting is een pré, maar als je nog in opleiding bent, nodigen we je van harte uit te reageren. Ook studenten fysiotherapie zijn welkom om te solliciteren. Affiniteit met mensen met paramedische klachtenbeelden is gewenst.
 • Je wilt cliënten helpen hun resultaten te bereiken en weet hoe belangrijk het is om op de juiste manier te trainen.
 • Je weet iedereen op zijn of haar niveau aan te spreken. Zowel die oudere dame, die met rollator binnenkomt, weet je te motiveren tot oefeningen, waardoor ze mobiel blijft, als die topfitte voetballer die vanuit een blessure weer bijna het veld op kan.
 • Je bent ondernemend, klantvriendelijk en hebt een servicegerichte instelling.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen: alles om de medische fitness zo goed mogelijk neer te zetten!

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wat krijg je bij ons als (medisch) fitness instructeur?

 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

(Medisch) fitness instructeur bij FysioHolland jouw baan?

Word jij onze nieuwe sportieve topper? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl.

In de week van 7 augustus zullen we een eerste selectie maken van kandidaten die we uit gaan nodigen voor een persoonlijke kennismaking. 

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Oud Milligenseweg 34 te Garderen, de Apeldoorseweg 25 te Elspeet en de Uttilochweg 6 te Uddel.

John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner