Geriatrie oefentherapeut

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 14-06-2023
ID-nummer: FHGOA-20122022

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 24-32 uur per week

Gezocht: geriatrie oefentherapeut met affiniteit met de chronische cliënt

Vanwege de toenemende vraag naar de begeleiding van de geriatrische cliënt zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Daarnaast zoeken we ook versterking voor de begeleiding van cliënten met een chronische aandoening. Ben jij een oefentherapeut die plezier heeft in en bij voorkeur ook geschoold is om deze cliëntengroep(en) te behandelen? Of heb je nog niet de juiste opleiding of cursus en wil je deze wel volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rocio, Geriatriefysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten?

 • Toetreding tot het “geriatrie/ouderenteam”; deze collega’s behandelen uitsluitend of voornamelijk de oudere cliënten en/of cliënten met chronische aandoeningen (zoals perifeer arterieel vaatlijden, COPD, astma). Dit doen zij zowel op de praktijk als ‘aan huis’.
 • We werken goed samen met verschillende huisartsenpraktijken als ook met zieken-, verpleeg- en verzorgingshuizen, waardoor we passende zorg kunnen leveren aan huis.
 • Bij ons zijn er korte lijnen met de verwijzers en mogelijkheden om multidisciplinaire activiteiten op te zetten.
 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • Een lerende organisatie, waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat. Zo hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt. Wil je je specialiseren? Doen! Ook dat stimuleren we graag!
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • We zijn voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een afsprakenapp met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Wil je meer? Pak managementtaken op, zoals het uitbreiden van ons netwerk. Ben je meer van de kwaliteit? Check dan onze dossiers en regel de bijscholingen voor iedereen.

Werken in Amsterdam

Wil jij werken in een multiculturele, bruisende omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dat bieden wij je met deze vacature in Amsterdam!

FysioHolland Amsterdam bestaat uit 19 locaties in Amsterdam Noord, Oost, Zuid Oost, West en Centrum. Elke locatie heeft zijn specifieke karakter & expertise. Locatieoverstijgend wordt er op specialistisch gebied (zoals sport, knie, schouder, ouderen, kinderen en oncologie) samengewerkt. 
Door zoveel mogelijk interdisciplinair samen te werken, richten we ons op het behandelen van het fysieke, mentale en het voedingsaspect. Daarnaast hebben we goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners en diverse specialisten in het ziekenhuis, klinieken en sportartsen. Deze samenwerking uit zich door de diverse programma’s die we samen opzetten.

Gezelligheid en eenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook open communicatie vinden we belangrijk. Met vragen kunnen we altijd bij elkaar aankloppen. Wil jij ook graag samenwerken in een team met jonge en deskundige collega’s, waarmee jij het beste resultaat gaat leveren? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Jij als geriatrie oefentherapeut

 • Je hebt de opleiding oefentherapie afgerond of zit in de laatste fase van je studie.
 • Dagelijks werk je aan het verbeteren van het beweeggedrag van cliënten. Als oefentherapeut draag je bij aan het oplossen van klachten en geef je jouw cliënt de tools om herhaling te voorkomen.
 • Je bent cliëntgericht en hebt oog voor de mens achter de klacht.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Je staat open om je kennis verder te ontwikkelen.
 • Startende oefentherapeut? Dan heb je bij ons de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen onze organisatie. Dit doen we o.a. door ervaren therapeuten en starters in een sterk team samen te brengen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Geriatrie oefentherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Amsterdam? Laten we snel eens kennismaken. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan met Anja Gerritsen op 06-29464949 of met Myrthe Perquin op 06-42090908.

Reageren kan nog tot 14 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Roccio staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner