Geriatriefysiotherapeut

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 14-06-2023
ID-nummer: FHGU-02022022

Locatie: Boxmeer
Provincie: Noord-Brabant
Werkuren: 32-40 uur per week

Werken als geriatriefysiotherapeut betekent iedereen mobiel houden

Je cliënten zijn heel divers, maar één ding hebben ze gemeen: de band met jou. Je zorgt dat iedereen mobiel blijft en de praktijk met een lach verlaat. Als geriatrietherapeut heb je een ontzettend dankbaar beroep.

Rocio, Geriatriefysiotherapeut

Wat je gaat doen als geriatriefysiotherapeut

 • Eerst even een kop koffie en je mail checken. Dan begint je dag met een cliënt die je wil behandelen op de bank.
 • De rest van de ochtend ben je bezig met cliënten in de oefenzaal. Van een cliënt met COPD tot een cliënt met Parkinson en dementie: jij weet wel raad. Naast oefeningen bied je ook een luisterend oor. Niet alleen voor de cliënten, maar ook voor hun mantelzorgers.
 • ’s Middags loop je een aantal huisbezoeken. Niet alleen je cliënten, maar ook je dagen houd je flexibel. Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda, dus je bepaalt zelf hoe je jouw werktijd invult.
 • Je schakelt veel met huisartsen en specialisten. De zuurstof van één van je cliënten zakt snel, moet de therapie aangepast worden? Je belt gelijk met de longverpleegkundige. Korte lijntjes maken dat jij cliënten écht verder kunt helpen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Jij als geriatriefysiotherapeut

 • Bent geïnteresseerd in de geriatrische fysiotherapie en hebt misschien zelf je Masterdiploma Geriatriefysiotherapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Verder heb je oprechte interesse in de doelgroep: je vindt het leuk om een band op te bouwen met je cliënten en daagt ze niet alleen fysiek graag uit, maar biedt indien nodig ook een luisterend oor.
 • En niet alleen je cliënten zie je graag, maar ook met collega’s werk je makkelijk samen. Je onderhoudt je netwerk, zodat je snel kan schakelen en cliënten volledig van dienst kan zijn.
 • Je bent bekend met alle richtlijnen, maar bent ook creatief. Als je huisbezoeken aflegt is niet altijd al het materiaal wat je nodig hebt aanwezig, maar dat is voor jouw geen probleem. Je deinst niet terug voor een kleine uitdaging.

Werken in Boxmeer

De fysiotherapeuten van FysioHolland Boxmeer zijn gespecialiseerd in vrijwel alle facetten binnen de fysiotherapie. Hun kundigheid zorgt voor goede samenwerkingen zoals met FYNE, Schoudernetwerk Noord-Brabant, CVA Netwerk Nijmegen, BeLife, Handennetwerk regio Nijmegen en Buurtzorg Plus Boxmeer / Cuijk, waardoor jij als algemeen therapeut de extra zorg voor je cliënt kunt bieden. Je wordt onderdeel van een groot en gezellig team van 20 collega’s. Naast de behandelkamers beschikt deze praktijk ook over 3 oefenzalen, waarvan één speciaal is ingericht voor kinderfysiotherapie. Kortom, een veelzijdige praktijk met veel mogelijkheden.
Verder is de praktijk makkelijk te bereiken. Er is een ruime parkeerplaats waar de auto geparkeerd kan worden.

Wat je krijgt

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Doe ook mee aan onze intervisies – deze organiseren we landelijk voor alle specialismes. Wij zijn goed, en dat is niet voor niets.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • En uiteraard zorgen we ook voor een volledige werkplek: in de oefenzaal staat alles wat je nodig hebt om actief met cliënten aan de slag te gaan.

Ben jij onze nieuwe geriatriefysiotherapeut?

Krijg jij werkelijk iedereen aan het bewegen en begeleid je cliënten graag voor langere tijd? Kijk dan niet verder en solliciteer gewoon. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl Toch nog een vraag? Bel dan met Philippe Crescente op 0621397135.

Reageren kan nog tot 14 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Vind ons aan de Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831 BA te Boxmeer.

Roccio staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner