Kinderfysiotherapeut

Publicatiedatum: 08-04-2024
Sluitingsdatum: 28-06-2024
ID-nummer: FHC-01072021

Locatie: Capelle aan den IJssel
Provincie: Zuid-Holland
Werkuren: 16-24 uur per week

Werken als fysiotherapeut voor de allerkleinsten

Vanwege het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een nieuwe collega die zich volledig wil richten op de kinder(oefen)fysiotherapie en die kinderen tussen de 0-16 jaar met diverse hulpvragen behandelt.

Carina, Kinderfysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten als kinderfysiotherapeut?

  • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
  • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
  • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
  • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Werken in het gezondheidscentrum in Capelle aan den IJssel

Onze praktijk in Capelle aan den Ijssel bevindt zich in een mooi nieuwbouw complex in een gezondheidscentrum waar ook een apotheek, huisarts, acupunctuur en logopedie te vinden is. De praktijk van FysioHolland is alleen gericht op kinderfysiotherapie, heeft een grote behandelkamer van 30m2 en zit op de eerste verdieping (lift aanwezig).

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

“Ik wil echt de klachten van kinderen verhelpen. Hun doelen halen!” Miranda, kinderfysiotherapeut FysioHolland.

Jij als kinderfysiotherapeut

  • Naast je diploma voor fysiotherapeut heb je ook al je specialisatie voor kinderfysiotherapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
  • Aan enthousiasme geen gebrek, kinderen komen graag bij jou spelen.
  • Je weet verder te kijken dan de klacht en ben volledig. Vraagt het consultatiebureau om een terugkoppeling, dan geef je die. Jij hebt een goede band met alle verwijzers.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Kinderfysiotherapeut jouw baan?

Wil jij spelenderwijs werken aan het herstel van kinderen in Capelle aan den IJssel? Laten we kennismaken. Toch nog een vraag? Bel dan met Yannick Spruit Bleeker op 06-41701249.

Reageren kan nog tot 28 juni.
Let op: Het kan zijn dat wijvoor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan de P.C. Boutenssingel 5, 2902 BG in Capelle aan den IJssel.

Carina staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner