Kinderfysiotherapeut of kinderoefentherapeut (i.o.)

Publicatiedatum: 08-04-2024
Sluitingsdatum: 28-06-2024
ID-nummer: FHKH-22112022

Locatie: Hoofddorp
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 24-32 uur per week

Werken als fysiotherapeut of oefentherapeut voor de allerkleinsten

Voor onze locatie in Hoofddorp zijn we op zoek naar een kinderfysiotherapeut of kinderoefentherapeut (in opleiding) die kinderen tussen de 0-16 jaar behandelt met diverse hulpvragen. Wil jij graag samenwerken in een team met jonge en deskundige collega’s, waarmee jij het beste resultaat gaat leveren? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Carina, Kinderfysiotherapeut

Wat ga je doen als kinderfysiotherapeut/kinderoefentherapeut

 • Je hebt de hulpvraag gehoord en na de motoscopie weet jij precies hoe het behandelplan eruit moet zien.
 • In de ochtend werk je op scholen in het speciaal en regulier onderwijs. De hulpvragen zijn divers. Er is nauw contact tussen alle disciplines op de scholen.
 • In de middag ben je op onze praktijklocatie. Ook hier zijn de hulvragen divers. Denk aan orthopedie, grove en fijne motoriek, psychosomatische klachten etc.
 • Je behandelt kinderen met de leeftijd tussen 0-16 jaar met bijvoorbeeld een voorkeurshouding of een schrijfmotoriek die niet op orde is. Je oefent met de kinderen en geeft ook instructies aan ouders en leerkrachten.
 • Je werkt nauw samen met verschillende organisaties die betrokken zijn bij het werken met kinderen. Denk hierbij aan artsen, specialisten, GGD, andere paramedici, psychologen, scholen, KDV etc.

Werken in Hoofddorp

Ons gespecialiseerde kinderteam is een leuke groep met bevlogen kinderfysiotherapeuten en een kinderoefentherapeut. Je collega’s zijn zowel werkzaam in Amsterdam als in Hoofddorp. Ook voor jou is er de mogelijkheid om te kijken naar een combinatie tussen Hoofddorp en Amsterdam.

De praktijklocatie in Hoofddorp is gevestigd in een gezondheidscentrum met verschillende disciplines zoals huisartsen, psychologen, logopedisten, een podotherapeut en diëtist. Hier zijn twee mooie ruimtes die ingericht zijn voor kinderfysiotherapie met veel verschillend oefenmateriaal. Er is ook een fitnessruimte waar je met de oudere kinderen terecht kunt. Je werkt als kindertherapeut niet alleen in de praktijk, maar ook bij de cliënten thuis en op scholen. Er wordt ook nauw samengewerkt met huisartsen, GGD artsen, scholen, kinderartsen en de collega fysio-oefentherapeuten.

“Ik wil echt de klachten van kinderen verhelpen. Hun doelen halen!” Miranda, kinderfysiotherapeut FysioHolland

Jij als kinderfysiotherapeut/kinderoefentherapeut

 • Naast je diploma voor fysiotherapeut heb je ook al je specialisatie voor kinderfysiotherapeut/kinderoefentherapeut op zak. Ook als je nog in opleiding bent, nodigen we je van harte uit te reageren.
 • Aan enthousiasme geen gebrek, kinderen komen graag bij jou spelen.
 • Volledig, dat is wat je bent. Vraagt het consultatiebureau om een terugkoppeling, dan geef je die. Jij hebt een goede band met alle verwijzers.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Wij staan open voor ideeën en innovatie, waarin we jouw persoonlijke ontwikkelmogelijkheden belangrijk vinden. We beschikken over een prachtig kinderteam wat geregeld bij elkaar komt. Binnen het team van therapeuten kun je bijvoorbeeld met elkaar sparren over casuïstieken, projecten en de aanpak binnen de scholen.

Wat je krijgt

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren en daarom krijg je bij ons een studiebudget.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Je staat open om je kennis verder te ontwikkelen.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Kinderfysiotherapeut/ kinderoefentherapeut jouw baan?

Wil jij werken aan het herstel van kinderen in Hoofddorp? Laten we kennismaken. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met Myrthe Perquin op 06-42090908.

Reageren kan nog tot 28 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan Manenburgdreef 101, 2135 GW in Hoofddorp.

Carina staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner