Longfysiotherapeut

Publicatiedatum: 08-08-2023
Sluitingsdatum: 31-10-2023
ID-nummer: FHLFT-08082023

Locatie: Tergooi MC
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 8 uur per week

Gezocht: Longfysiotherapeut

Voor onze locatie binnen Tergooi MC zijn we op zoek naar een collega, die het leuk vindt om cliënten met longaandoeningen te begeleiden, zowel individueel als in groepsverband.

John, Algemeen Fysiotherapeut

Wat je gaat doen als longfysiotherapeut

 • Binnen de praktijk zie je voornamelijk cliënten met COPD, post COVID, astma, HVS en andere longaandoeningen.
 • Analyseren van het adempatroon van de cliënt.
 • Begeleiden van cliënten met behulp van sputum evacuatie-technieken.
 • Je geeft uitleg en leert cliënten omgaan met hun aandoening.
 • Jij spart samen met de andere collega’s in de praktijk en disciplines in de regio, zodat jouw cliënten de beste zorg krijgen. Ook schakel je veel met huisartsen en specialisten. Korte lijntjes maken dat jij cliënten écht verder kunt helpen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Jij als longfysiotherapeut

 • Hebt een diploma fysiotherapie op zak en bent gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met longproblematiek.
 • Bent cliëntgericht en hebt oog voor de mens achter de klacht.
 • Niet alleen je cliënten zie je graag, maar ook met collega’s werk je makkelijk samen. Je onderhoudt je netwerk, zodat je snel kan schakelen en cliënten volledig van dienst kan zijn. Voor kwalitatieve zorg sta je samen.

Werken in Tergooi MC

Deze locatie is gevestigd binnen Tergooi MC. Een unieke kans om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, waarbij er korte lijnen zijn met de medisch specialisten binnen Tergooi MC. Ook wordt er samengewerkt met andere paramedische collega’s en is het bieden van multidisciplinaire zorg dus mogelijk. Op dit moment bestaat het FysioHolland team op deze locatie uit 30 collega’s.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.”  Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland.

Wat krijg je bij ons

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig?
 • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Ben jij onze nieuwe Longfysiotherapeut?

Wil jij cliënten behandelen in Tergooi MC? Altijd al een combinatie tussen de eerste-, anderhalve- en tweede lijn willen maken? Kijk dan niet verder en solliciteer gewoon. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl.

Reageren kan nog tot 30 september.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan de Prins Mauritsstraat 5 tin Baambrugge en aan de Doude van Troostwijkplein 53 in Loenen aan de Vecht.


John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner