Manueel Therapeut

Publicatiedatum: 01-02-2023
Sluitingsdatum: 15-04-2023
ID-nummer: FHMA-01072021

Locatie: Amsterdam Noord
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 16-32 uur per week

Gezocht: manueel therapeut die goed met spanning om kan gaan

Mobiliseren of manipuleren. Als manueel therapeut weet jij precies wat je moet doen.


Mariska, Manueel Therapeut

Wat je gaat doen als manueel therapeut

 • Voordat je begint met behandelen, check je je agenda en de dossiers. De dag is weer gevuld en jij bent klaar om te starten.
 • De eerste cliënt zit al klaar. ‘Goedemorgen, kom verder!’ Alleen al door jouw begroeting voelen mensen zich welkom. De energie die jij uitstraalt in combinatie met jouw persoonlijke benadering, laten meteen zien waar FysioHolland voor staat.
 • Terwijl jouw cliënt vertelt hoe het gaat, maak je direct wat aantekeningen. Tijdens het passief mobiliseren snijd je het onderwerp stress aan om een beter beeld te krijgen van de klachten.
 • Een goed gesprek over hoofdpijn kan ook al verlichting geven. Mensen inzicht geven in eigen gedrag en mogelijkheden doe je dan ook graag.
 • Vanuit de behandelkamer stappen jullie samen ter afsluiting nog even de oefenruimte in voor een paar oefeningen waar jouw cliënt ook later thuis mee aan de slag kan gaan.
 • Jij spart samen met de andere collega’s in de praktijk en disciplines in de regio, zodat jouw cliënten de beste zorg krijgen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie jij bent als manueel therapeut

 • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en hebt je master voor manueel therapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
 • Non-verbale communicatie vertelt jou soms het meest. Dat gecombineerd met jouw expertise op het fysieke vlak, helpt jouw cliënten zo goed mogelijk vooruitgang te boeken.
 • Voor kwalitatieve zorg sta je samen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere manuele collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen.
 • Cliënten die gespannen binnenkomen, zijn ontspannen wanneer ze bij jou op de behandeltafel liggen.
 • Jij herkent ze: de rode vlaggen. Bij twijfel, niet doen. Je hebt niet voor niets een eed afgelegd en weet als geen ander waar de kaders van jouw vak liggen.
 • Het is mooi wanneer je echt met mensen in gesprek kunt komen, maar je bent geen psycholoog. In overleg kun je wel een signaal afgeven aan de huisarts, dat er bijvoorbeeld sprake is van belemmerende factoren door psychosociale problematiek.

Werken in Amsterdam Noord, Meteorenweg

Op deze locatie vind je een heerlijke buurtpraktijk met behandelkamers en een zaal met kracht- en cardioapparatuur. Op dit moment bestaat het FysioHolland team op deze locatie uit 8 collega’s.

“Het belangrijkste is dat de cliënt geholpen wordt.” Rachel, manueel therapeut FysioHolland

Wat je krijgt als manueel therapeut

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Manueel therapeut bij FysioHolland jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze fysio’s versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Toch nog een vraag? Bel dan even met Myrthe Perquin op 06-42090908.

Reageren kan nog tot 31 maart.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Meteorenweg 256, 1033 HL in Amsterdam

Mariska staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner