Manueel Therapeut

Publicatiedatum: 27-01-2023
Sluitingsdatum: 31-03-2023
ID-nummer: FHMTEL-30122021

Locatie: Etten-Leur
Provincie: Noord-Brabant
Werkuren: 24-36 uur per week

Gezocht: manueel therapeut die op zoek is naar een uitdagende job

Wil jij graag werken binnen een praktijk met een uitstekende ligging, goede behandelingen, goede evaluatie en een prettige samenwerking met specialistische collega's? Dan zijn we op zoek naar jou!


Mariska, Manueel Therapeut

Wat je gaat doen als manueel therapeut

 • Voordat je begint met behandelen, check je je agenda en de dossiers. De dag is weer gevuld en jij bent klaar om te starten.
 • De eerste cliënt zit al klaar. ‘Goedemorgen, kom verder!’ Alleen al door jouw begroeting voelen mensen zich welkom. De energie die jij uitstraalt in combinatie met jouw persoonlijke benadering, laten meteen zien waar FysioHolland voor staat.
 • Terwijl jouw cliënt vertelt hoe het gaat, maak je direct wat aantekeningen. Tijdens het passief mobiliseren snijd je het onderwerp stress aan om een beter beeld te krijgen van de klachten.
 • Een goed gesprek over de oorzaak van de klachten kan enorme verlichting geven. Mensen inzicht geven in eigen gedrag en mogelijkheden, doe je dan ook graag.
 • Vanuit de behandelkamer stappen jullie samen ter afsluiting nog even de oefenruimte in voor een paar oefeningen waar jouw cliënt ook later thuis mee aan de slag kan gaan.
 • Jij spart samen met de andere manueel therapeuten en overige collega’s op de locatie, zodat jouw cliënten de beste zorg krijgen. Ook ontwikkelen jullie samen nieuwe initiatieven om de manuele therapie goed op de kaart te houden.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie jij bent als manueel therapeut

 • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en hebt je master voor manueel therapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen, en bent bereid om te werken op twee locaties: in Vleuten en op Kampong (Utrecht).
 • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
 • Non-verbale communicatie vertelt jou soms het meest. Dat gecombineerd met jouw expertise op het fysieke vlak, helpt jouw cliënten zo goed mogelijk vooruitgang te boeken.
 • Voor kwalitatieve zorg sta je samen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere manueel therapeuten en overige (specialistische) collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen en zorg te dragen voor kwalitatief hoogwaardige zorg.
 • Cliënten die gespannen binnenkomen, zijn ontspannen wanneer ze bij jou op de behandeltafel liggen en gaan met een lach weer naar buiten.

Werken in Etten-Leur

Locatie Etten-Leur is gevestigd in zorgcentrum KEEN en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om de cliënt de beste zorg te kunnen bieden. In dit zorgcentrum werken we nauw samen met de andere specialismen en expertises waarmee wij de locatie delen. Hierdoor zijn er korte lijntjes met andere zorgexperts, zodat jij als professional de beste zorg voor je cliënt kunt leveren. De praktijk heeft een uitstekende ligging en siert zich door de goede behandelingen, goede uitleg, goede evaluatie en een prettige samenwerking in teamverband. Het team bestaat uit 3 collega’s.

Wat je krijgt als manueel therapeut

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder ontwikkelen? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Je krijgt van ons een opleidingsbudget wat je jaarlijks vrij kunt besteden.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Doe ook mee aan onze intervisies – deze organiseren we landelijk voor alle specialismes. Wij zijn goed, en dat is niet voor niets.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel leuke collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen, van te leren en plezier mee te hebben. Wij geloven dat je samen verder komt.

Manueel therapeut bij FysioHolland jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij ons versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken we elkaar snel. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan met Marjolein Goudman op 06-83935542.

Reageren kan nog tot 31 maart.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan Voorsteven 96, 4871 DX in Etten-Leur.

Mariska staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner