Manueel Therapeut (in opleiding)

Publicatiedatum: 01-02-2023
Sluitingsdatum: 31-03-2023
ID-nummer: FHMAO-02062022

Locatie: Amsterdam Oost
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 16-40 uur per week

Gezocht: manueel therapeut (i.o.) voor onze locatie(s) in Amsterdam Oost

Mobiliseren of manipuleren. Als manueel therapeut weet jij precies wat je moet doen.


Mariska, Manueel Therapeut

Wat je gaat doen als manueel therapeut

 • Manueel therapie in engere zin of ruimere zin. Als manueel therapeut weet jij precies wat je moet doen.
 • Je opent je agenda; je ziet diverse aandoeningen, waarbij natuurlijk de rug en nek veel voorkomen. Ook het manueeltherapeutische domein, zoals hoofdpijn en duizeligheid staan geboekt.
 • Intake en onderzoek houd je in de behandelkamer. Maar je bent ook in de oefenzaal te vinden.
 • Je werkt in en samen met gespecialiseerde teams, waaronder het sport-orthopedisch team, schouderteam, ouderen/neuroteam, kinderteam en oncologieteam.
 • Het is mogelijk toe te treden tot specialistische netwerken zoals het rugnetwerk.

Werken in Amsterdam Oost

FysioHolland Amsterdam Oost bestaat 6 locaties. We hebben ook nog een locatie in 'de Pijp' op 5 minuten afstand. Je komt te werken op een of twee van locaties waar waar de volwassenen cliënten behandeld worden. Op alle locaties is een ruime oefenzaal aanwezig met diverse oefenmogelijkheden en shockwave en echografie. Er zijn zeer goede contacten met de huisartsen in de regio, de orthopeden en traumachirurgen uit het OLVG, welke pal naast de grootste locatie is gevestigd en het VU/AMC traumanet. Wij zijn aangesloten bij alle netwerken zoals schouder-, trauma-, rug-, oncologie- en parkinsonnetwerk en chronisch zorgnet.

Wie jij bent als manueel therapeut

 • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
 • Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere manuele collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen. Als je het leuk vindt, zijn hier ook verdere mogelijkheden in.
 • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en je volgt de master voor manueel therapeut of hebt deze afgerond.
 • Zelfstandig werken vind je leuk, maar in een team nog leuker.
 • Je bent enthousiast, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt je goed inleven in je cliënt.
 • Je vindt dat uitdagingen er zijn om aan te gaan.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Je staat open om je kennis verder te ontwikkelen.
 • Het delen van je kennis is binnen FysioHolland op meerdere manier mogelijk, bijvoorbeeld via onze Academy.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wat je krijgt als manueel therapeut

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Je komt te werken op 1 of 2 locaties. Samen kijken we welke locaties het beste bij je passen.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • Wil je meer naast je werk als manueel therapeut? Pak managementtaken op, zoals het uitbreiden van ons netwerk. Ben je meer van de kwaliteit? Check dan onze dossiers en regel de bijscholingen voor iedereen. Of implementeer de nieuwste richtlijn lage rugpijn en participeer in de Academy.

Manueel therapeut bij FysioHolland jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze fysio’s versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan even met Anja Gerritsen op 06-29464949.

Reageren kan nog tot 31 maart.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Blasiusstraat 128-136, Schalk Burgerstraat 17, Tweede Oosterparkstraat 274, Govert Flinck 350 IV in Amsterdam.

Mariska staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner