Manueel Therapeut

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 14-06-2023
ID-nummer: FHMTL-30092021

Locatie: Lelystad
Provincie: Flevoland
Werkuren: N.t.b. uur per week

Gezocht: manueel therapeut die op zoek is naar een uitdagende job

Mobiliseren of manipuleren. Als manueel therapeut weet jij precies wat je moet doen.


Mariska, Manueel Therapeut

Wat je gaat doen als manueel therapeut

 • Voordat je begint met behandelen, check je je agenda en de dossiers. De dag is weer gevuld en jij bent klaar om te starten.
 • De eerste cliënt zit al klaar. ‘Goedemorgen, kom verder!’ Alleen al door jouw begroeting voelen mensen zich welkom. De energie die jij uitstraalt in combinatie met jouw persoonlijke benadering, laten meteen zien waar FysioHolland voor staat.
 • Terwijl jouw cliënt vertelt hoe het gaat, maak je direct wat aantekeningen. Tijdens het passief mobiliseren snijd je het onderwerp stress aan om een beter beeld te krijgen van de klachten.
 • Een goed gesprek over hoofdpijn kan ook al verlichting geven. Mensen inzicht geven in eigen gedrag en mogelijkheden doe je dan ook graag.
 • Vanuit de behandelkamer stappen jullie samen ter afsluiting nog even de oefenruimte in voor een paar oefeningen waar jouw cliënt ook later thuis mee aan de slag kan gaan.
 • Jij spart samen met de andere collega’s in de praktijk en disciplines in de regio, zodat jouw cliënten de beste zorg krijgen.

Werken bij FysioHolland STTC

Binnen het cluster FysioHolland STTC waar de locatie Lelystad onder valt, is er veel ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei. Nieuwe ideeën en initiatieven, die jij vanuit jouw expertisegebied verder wilt ontwikkelen, worden gestimuleerd! Daarnaast zijn de lijnen tussen de verschillende praktijklocaties in het cluster Gooi en omstreken kort, waardoor therapeuten elkaar goed weten te vinden. Dit zorgt voor een heel prettige, makkelijke en leerzame samenwerking met collega’s. We streven ernaar om hoge kwaliteit zorg uit te dragen als PLUS-praktijk. Ontwikkeling en innovatie staan hoog in het vaandel om met de juiste kennis en vaardigheden de patiënt te kunnen helpen.

Wie jij bent als manueel therapeut

 • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en hebt je master voor manueel therapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
 • Non-verbale communicatie vertelt jou soms het meest. Dat gecombineerd met jouw expertise op het fysieke vlak, helpt jouw cliënten zo goed mogelijk vooruitgang te boeken.
 • Voor kwalitatieve zorg sta je samen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere manuele collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen.
 • Cliënten die gespannen binnenkomen, zijn ontspannen wanneer ze bij jou op de behandeltafel liggen.
 • Jij herkent ze: de rode vlaggen. Bij twijfel, niet doen. Je hebt niet voor niets een eed afgelegd en weet als geen ander waar de kaders van jouw vak liggen.
 • Het is mooi wanneer je echt met mensen in gesprek kunt komen, maar je bent geen psycholoog. In overleg kun je wel een signaal afgeven aan de huisarts, dat er bijvoorbeeld sprake is van belemmerende factoren door psychosociale problematiek.

Werken in Gezondheidscentra 't Woud en Waterwijk in Lelystad

Op deze locaties vind je verschillende zorgverleners en huisartsen die met elkaar samenwerken. Kortom een unieke kans om te werken als Manueel Fysiotherapeut. Op dit moment bestaat het FysioHolland team op deze locatie uit 8 collega’s. We zoeken naar een collega die onderdeel kan uitmaken van het schoudernetwerk.

Wat je krijgt als manueel therapeut

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Doe ook mee aan onze intervisies – deze organiseren we landelijk voor alle specialismes. Wij zijn goed, en dat is niet voor niets.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Manueel therapeut bij FysioHolland in Lelystad jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze fysio’s versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl Toch nog een vraag? Bel dan met Kasia Mliczek op 0320-249469.

Reageren kan nog tot 14 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Griend 25-23 en aan de Voorstraat 333 in Lelystad.

Mariska staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner