Manueel Therapeut

Publicatiedatum: 30-08-2023
Sluitingsdatum: 30-10-2023
ID-nummer: FHMTV-01072021

Locatie: Rotterdam Vonder
Provincie: Zuid-Holland
Werkuren: 24 uur per week

Gezocht: manueel therapeut die goed met spanning om kan gaan

Mariska, Manueel Therapeut

Wat kun je van ons verwachten als manueel therapeut

  • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
  • Wij stimuleren leren. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
  • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
  • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Werken in Rotterdam

FysioHolland Rotterdam Vonder is een diverse praktijk. De praktijk is gevestigd in een rustiek pandje gelegen in een groene buurt. Op deze locatie is er naast algemene fysiotherapie ook oedeemfysiotherapie en (medische) fitness aanwezig. Er zijn 4 behandelkamers.
De locatie FysioHolland Groene Hilledijk is dichtbij. Hier bevindt zich ook de oefenzaal. Door samen te werken met FysioHolland Rotterdam Groene Hilledijk zijn wij in staat om de best mogelijke zorg te verlenen voor onze patiënten.

De locatie is gemakkelijk te bereiken door de bus- en tramhalte die zich op loopafstand bevinden.

“Het belangrijkste is dat de cliënt geholpen wordt.” Rachel, manueel therapeut FysioHolland.

Wie jij bent als manueel therapeut

  • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en hebt je master voor manueel therapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
  • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
  • Voor kwalitatieve zorg sta je samen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere manuele collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Manueel therapeut bij FysioHolland jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij ons team versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Toch nog een vraag? Of eerst eens een keertje meelopen? Bel dan even met Danny van der Valk op 06-26494293.

Reageren kan nog tot 30 oktober.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Vonder 52, 3075 TP in Rotterdam.


Mariska staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner