Manueel Therapeut

Publicatiedatum: 27-01-2023
Sluitingsdatum: 31-03-2023
ID-nummer: FHMTU-27012021

Locatie: Utrecht Kampong
Provincie: Utrecht
Werkuren: 24-36 uur per week

Gezocht: manueel therapeut die op zoek is naar een uitdagende job

Voor onze locaties Kampong en Vleuten zijn we op zoek naar een collega die affiniteit heeft met het behandelen van sporters. Beide locaties zijn namelijk echte sportlocaties. Kampong is omringd door hockey- tennis- en voetbalvelden. De locatie Vleuten zit in het hart van het sportcentrum Oudenrijn waar, naast een sportschool, ook tennis- en padelbanen en een sporthal beschikbaar zijn.


Mariska, Manueel Therapeut

Wat je gaat doen als manueel therapeut

 • Voordat je begint met behandelen, check je je agenda en de dossiers. De dag is weer gevuld en jij bent klaar om te starten.
 • De eerste cliënt zit al klaar. ‘Goedemorgen, kom verder!’ Alleen al door jouw begroeting voelen mensen zich welkom. De energie die jij uitstraalt in combinatie met jouw persoonlijke benadering, laten meteen zien waar FysioHolland voor staat.
 • Terwijl jouw cliënt vertelt hoe het gaat, maak je direct wat aantekeningen. Tijdens het passief mobiliseren snijd je het onderwerp stress aan om een beter beeld te krijgen van de klachten.
 • Een goed gesprek over de oorzaak van de klachten kan enorme verlichting geven. Mensen inzicht geven in eigen gedrag en mogelijkheden, doe je dan ook graag.
 • Vanuit de behandelkamer stappen jullie samen ter afsluiting nog even de oefenruimte in voor een paar oefeningen waar jouw cliënt ook later thuis mee aan de slag kan gaan.
 • Jij spart samen met de andere manueel therapeuten en overige collega’s op de locatie, zodat jouw cliënten de beste zorg krijgen. Ook ontwikkelen jullie samen nieuwe initiatieven om de manuele therapie goed op de kaart te houden.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie jij bent als manueel therapeut

 • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en hebt je master voor manueel therapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen, en bent bereid om te werken op twee locaties: in Vleuten en op Kampong (Utrecht).
 • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
 • Non-verbale communicatie vertelt jou soms het meest. Dat gecombineerd met jouw expertise op het fysieke vlak, helpt jouw cliënten zo goed mogelijk vooruitgang te boeken.
 • Voor kwalitatieve zorg sta je samen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere manueel therapeuten en overige (specialistische) collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen en zorg te dragen voor kwalitatief hoogwaardige zorg.
 • Cliënten die gespannen binnenkomen, zijn ontspannen wanneer ze bij jou op de behandeltafel liggen en gaan met een lach weer naar buiten.

Werken in Utrecht op Kampong en Vleuten

Je gaat aan de slag op twee locaties: Kampong en Vleuten. Beide locaties zijn echte sportlocaties. Kampong is omringd door hockey- tennis- en voetbalvelden. De locatie Vleuten zit in het hart van het sportcentrum Oudenrijn waar naast een sportschool ook tennis- en padel banen een sporthal beschikbaar zijn.

Op beide locaties werken vakinhoudelijke toppers die graag de beste in hun vak willen zijn. Met elkaar streven ze naar de best denkbare zorg voor de cliënten en willen zij het beste uit zichzelf halen. Dit alles met een flinke dosis gezelligheid en collegialiteit. Teamsfeer is erg belangrijk. De volgende specialisaties zijn aanwezig: manuele therapie, sportfysiotherapie, hand- en polstherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast hebben we op beide locaties veel samenwerkingen met omliggende sportverenigingen en bonden.

Op beide locaties zijn ruime behandelkamers en grote oefenzalen aanwezig. Menig sporter kan hier zijn/haar hart ophalen.

Beide locaties zijn goed per fiets te bereiken vanuit Utrecht. Kom je met de auto? Parkeren voor de deur is gratis.

Wat je krijgt als manueel therapeut

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder ontwikkelen? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Je krijgt van ons een opleidingsbudget wat je jaarlijks vrij kunt besteden.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Doe ook mee aan onze intervisies – deze organiseren we landelijk voor alle specialismes. Wij zijn goed, en dat is niet voor niets.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel leuke collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen, van te leren en plezier mee te hebben. Wij geloven dat je samen verder komt.

Manueel therapeut bij FysioHolland jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij ons versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken we elkaar snel. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan met Nancy Giacomini op 06-15116677.

Reageren kan nog tot 31 maart.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.Vind ons aan de Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht (Kampong) en Europaweg 48, 3451 HG Utrecht (Vleuten).

Mariska staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner