Medewerker Secretariaat (oproepbasis)

Publicatiedatum: 30-04-2023
Sluitingsdatum: 31-05-2023
ID-nummer: FHMCN-16012023

Locatie: Boxmeer
Provincie: Noord-Brabant
Werkuren: 0 uur per week

Gezocht: een enthousiaste Medewerk(st)er Secretariaat

Ben jij flexibel beschikbaar en/of op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je studie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega die op oproepbasis beschikbaar is en het bijvoorbeeld leuk vindt om bij vakanties of afwezigheid van collega’s in te springen.

Werken bij FysioHolland

Wat ga je doen als Medewerker Secretariaat?

 • Je weet zorg te dragen voor een goede, professionele en accurate bediening van het telefoonverkeer.
 • Je pakt graag alle voorkomende administratieve taken op als het kopiëren en scannen van bijv. verwijzingen, beheren van de mailbox en verwerking van in- en uitgaande post van de locaties.
 • Je verstrekt de juiste inhoudelijke informatie aan (nieuwe) patiënten over onze dienstverlening, de verzekeringen en vervolgtrajecten.
 • Je regelt de administratieve processen rondom onze dienstverlening nauwkeurig en efficiënt, zo zorg je voor het inplannen van nieuwe cliënten in de agenda’s en ben je verantwoordelijk voor een correcte invoer van cliënt- en verzekeringsgegevens.
 • Behalve het regelen, monitor je een evenwichtige agenda verdeling en een correcte afhandeling van de gemaakte afspraken. Een lege plek in de agenda of een wachtlijst? Jij signaleert dit en neemt samen met de therapeut de nodige actie.

Werken bij FysioHolland

FysioHolland is een jonge organisatie met ruim honderd fysiotherapiepraktijken door Nederland met ruim 400 zorgprofessionals. Samen zetten wij alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wat breng je mee als Medewerker Secretariaat

 • Je hebt ruime hands-on ervaring in een vergelijkbare administratieve functie.
 • Een gastvrije en dienstverlenende houding typeren jou.
 • Elektronisch patiëntendossier, e-mail, google documenten, telefonie: computers en systemen kennen geen geheimen voor jou. Zorgverzekeringen trouwens ook niet. Als je een onderwerp of systeem nog niet kent, weet je dit snel te doorgronden.
 • Jij hebt integriteit net zo hoog in het vaandel staan als wij, want je werkt met de persoonlijke gegevens van onze cliënten.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent een echte duizendpoot.
 • Een correct behandeldossier begint bij jou: je neemt de cliëntgegevens correct op in ons EPD, zodat de therapeut direct aan de slag kan met de behandeling. Zorgvuldigheid daarin is een must.
 • Een goed gesprek, een correcte mail, de juiste informatie - daar draai jij je hand niet voor om.

Werken in Boxmeer

Je wordt onderdeel van een groot en gezellig team van 20 collega's. De fysiotherapeuten van FysioHolland Boxmeer zijn gespecialiseerd in vrijwel alle facetten binnen de fysiotherapie. Naast de behandelkamers beschikt deze praktijk ook over 3 oefenzalen, waarvan één speciaal is ingericht voor kinderfysiotherapie. Kortom, een veelzijdige praktijk waar altijd wat te doen is.

Verder is de praktijk makkelijk te bereiken. Kom je met de auto? Er is ruime parkeergelegenheid.

Wat bieden we jou?

 • Een interessante en afwisselende werkomgeving: we zijn volop in beweging en geen dag is hetzelfde.
 • Een salaris wat past bij het werk dat je bij ons doet en reiskostenvergoeding.
 • De leukste collega’s!

Medewerker secretariaat bij FysioHolland jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij ons team versterken? Leuk! Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Heb je eerst nog een vraag? Stuur gerust een mail of bel naar onze praktijk op 0485 575 782.

Reageren kan nog tot 31 maart.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.


Vind ons aan Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831 BA in Boxmeer.

banner sport

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner