Oefentherapeut

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 28-06-2023
ID-nummer: FHOA-18022022

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 16-32 uur per week

Gezocht: enthousiaste en ervaren oefentherapeut

Dagelijks werk je aan het verbeteren van het beweeggedrag van cliënten, met succes! Als oefentherapeut draag je bij aan het oplossen van klachten en geef je jouw cliënt de tools om herhaling te voorkomen.

John liggend

Wat ga je doen als oefentherapeut?

 • Intake en onderzoek houd je in de behandelkamer, verder ben je veel in de oefenzaal te vinden. Werken aan herstel doe je door bewegen - dat is echt onze specialisatie.
 • Jij gaat met jouw cliënten in de oefenzaal aan de slag en werkt daar aan het verbeteren van hun beweeggedrag. Zoals voor die cliënt, waarbij het in de rug is geschoten tijdens het verhuizen of die niet meer zonder pijn achter de laptop kan zitten. Met jouw hulp is de cliënt daar snel weer bovenop.
 • Je verhelpt de klacht niet alleen, je leert cliënten ook hoe ze nieuwe klachten kunnen voorkomen.
 • Samenwerken met collega’s aan het herstel van cliënten doe je graag.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie ben jij als oefentherapeut?

 • De opleiding oefentherapie heb jij afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • In de praktijk kan je gebruik maken van verschillende apparaten. The floor is yours. Ga los met creatieve, zelfbedachte oefeningen. En die houd je natuurlijk niet voor jezelf, die deel je met je collega’s.
 • Een standaardvraag voor jou is: wat zou ik zelf fijn vinden, welke oefeningen vind ik leuk? Jij hebt ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en vraagt verder dan: Hoe was je weekend?
 • Je bent ondernemend en gaat de uitdaging aan om je cliëntenkring door te netwerken verder uit te bouwen.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.

Werken in Amsterdam

FysioHolland Amsterdam bestaat uit 19 locaties in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam West en Amsterdam Centrum.

Elke vestiging heeft zijn specifieke karakter & expertise en alle specialismes zijn aanwezig. Locatie overstijgend wordt er op specialistisch gebied (zoals sport, knie, schouder, ouderen, kinderen en oncologie) samengewerkt. We zijn aangesloten bij diverse netwerken en er zijn goede verwijsrelaties met de huisartsen en medisch specialisten in de buurt. Als team streven wij ernaar elke cliënt op de best mogelijk manier te begeleiden in het herstel van zijn/haar klachten. Er zijn ruime oefenmogelijkheden aanwezig.
Wil jij ook graag samenwerken met gedreven collega’s waarmee jij het beste resultaat gaat leveren?

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.” Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland.


Wat krijg je bij ons als oefenfysiotherapeut?

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • Wil je meer? Pak managementtaken op, zoals het uitbreiden van ons netwerk. Ben je meer van de kwaliteit? Check dan onze dossiers en regel de bijscholingen voor iedereen.

Oefentherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Amsterdam? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naarwww.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan met Anja Gerritsen op 020-6946254 of met Myrthe Perquin op 06- 42090908.

Reageren kan nog tot 28 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons op verschillende locaties in Amsterdam (Noord, Oost, Zuid Oost, West en Centrum).

John staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner