Oncologiefysiotherapeut

Publicatiedatum: 30-08-2023
Sluitingsdatum: 30-10-2023
ID-nummer: FHOFB-11042022

Locatie: Boxmeer
Provincie: Noord-Brabant
Werkuren: 28-40 uur per week

Gezocht: fysiotherapeut gespecialiseerd in oncologie

Met jou als grootste supporter bewegen cliënten om fit fitter fitst hun strijd aan te gaan. Als oncologiefysiotherapeut loop je een stukje mee op het pad van jouw cliënt. Dat is soms heftig, maar vooral erg dankbaar.

Marijke, Oncologiefysiotherapeut

Wat je gaat doen als oncologiefysiotherapeut

  • Tijdens de intake bespreek je natuurlijk de behandeling die iemand ondergaat – chemo’s, bestraling, operatie ... Maar je vraagt ook naar sport, werk en iemands persoonlijke doel. Zo wil de jonge moeder haar peuter weer zelf de trap op tillen en wil opa met zijn kleinkind lopend naar de kinderboerderij. Hun doel is jouw doel!
  • Direct na een operatie start je de behandeling vaak thuis en richt jij je met de cliënt op wat wel al kan. Misschien wel om de dag even naar buiten. Samen maak je een schema en je reikt tools aan voor later.
  • Verwijzers hebben de weg naar jouw praktijk al gevonden, maar jij onderhoudt natuurlijk wel het contact.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wat je krijgt als oncologiefysiotherapeut

  • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
  • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
  • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
  • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Werken in Boxmeer

De fysiotherapeuten van FysioHolland Boxmeer zijn gespecialiseerd in vrijwel alle facetten binnen de fysiotherapie. Hun kundigheid zorgt voor goede samenwerkingen zoals met FYNE, Schoudernetwerk Noord-Brabant, CVA Netwerk Nijmegen, BeLife, Handennetwerk regio Nijmegen en Buurtzorg Plus Boxmeer / Cuijk, waardoor jij als therapeut de extra zorg voor je cliënt kunt bieden.
Je wordt onderdeel van een groot en gezellig team van 20 collega’s. Naast de behandelkamers beschikt deze praktijk ook over 3 oefenzalen, waarvan één speciaal is ingericht voor kinderfysiotherapie. Kortom, een veelzijdige praktijk met veel mogelijkheden.

Verder is de praktijk makkelijk te bereiken. Kom je met de auto? Er is ruime parkeergelegenheid.

Jij als oncologiefysiotherapeut

  • Jij hebt je master voor oncologiefysiotherapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
  • Je weet die intrinsieke motivatie altijd aan te boren en het vuurtje aan te wakkeren.
  • Je begrijpt het belang van netwerken om kennis up-to-date te houden en goede zorg te bieden.

Oncologiefysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij aan de slag met oncologiecliënten in Boxmeer? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Bel dan met Philippe Crescente op 06-21397135.

Reageren kan nog tot 30 oktober.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Vind ons aan de Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831 BA te Boxmeer.

Marijke staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner