Psychosomatische fysiotherapeut

Publicatiedatum: 15-03-2023
Sluitingsdatum: 28-06-2023
ID-nummer: FHPH-210908

Locatie: Hoofddorp
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 18-36 uur per week

Gezocht: Psychosomatische fysiotherapeut

Spanning en ontspanning. Belasting en belastbaarheid. Als psychosomatische fysiotherapeut weet jij alles over het herstellen van het verstoorde evenwicht.


P000

Wat je gaat doen als psychosomatische fysiotherapeut?

 • Voordat je begint met behandelen, check je je agenda en de dossiers. De dag is weer gevuld en jij bent klaar om te starten.
 • De eerste cliënt zit al klaar. ‘Goedemorgen, kom verder!’ Alleen al door jouw begroeting voelen mensen zich welkom. De energie die jij uitstraalt in combinatie met jouw persoonlijke benadering, laten meteen zien waar FysioHolland voor staat.
 • Jouw cliënt vertelt hoe het gaat en jij richt je daar in op het vinden van de relatie tussen de lichamelijke klachten en de psychische gesteldheid.
 • Met een luisterend oor en behandeling op maat zorg jij ervoor dat cliënten weer in balans komen.
 • Jij kan zelfstandig werken en ook makkelijk schakelen met collega’s in de praktijk en disciplines in de regio, zodat jouw cliënten de beste zorg krijgen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie jij bent als psychosomatische fysiotherapeut?

 • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en hebt je master voor psychosomatische fysiotherapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
 • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
 • De combinatie van jouw expertise op het mentale en fysieke vlak, helpt jouw cliënten zo goed mogelijk het evenwicht te herstellen tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid.
 • Voor kwalitatieve zorg sta je samen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere psychosomatisch werkende collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen.
 • Je vindt het leuk om je netwerk in de regio te onderhouden. Regelmatig schakel je met huisartsen en specialisten, zoals de psychologen en psychotherapeuten in de omgeving.
 • Jij herkent ze: de rode vlaggen. Bij twijfel, niet doen. Je hebt niet voor niets een eed afgelegd en weet als geen ander waar de kaders van jouw vak liggen.

Werken in Hoofddorp

In Hoofddorp zijn we gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Manenburgdreef. Er werken momenteel 8 fysiotherapie collega’s met ieders zijn expertise. In het gezondheidscentrum zijn o.a. psychologen en psychotherapeuten werkzaam. Gezamenlijk kan de psychosomatiek breder gedragen worden. Wil jij ook graag samenwerken met gedreven collega’s waarmee jij het beste resultaat gaat leveren?


Wat je krijgt als psychosomatische fysiotherapeut?

 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris. Je gaat er in ieder geval niet op achteruit!
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Doe ook mee aan onze intervisies – deze organiseren we landelijk voor alle specialismes. Wij zijn goed, en dat is niet voor niets.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Ben jij de nieuwe psychosomatische fysiotherapeut bij FysioHolland?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze fysio’s versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop, dan spreken wij jou binnenkort. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naarwww.werkenbijfysioholland.nl.
Toch nog een vraag? Bel dan met Myrthe Perquin op 06-42090908.

Reageren kan nog tot 28 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.


Wij zijn gevestigd op Manenburgdreef 101, 2135 GW Hoofddorp in een gezondheidscentrum.

Els staand

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner