Schouderfysiotherapeut

Publicatiedatum: 01-02-2023
Sluitingsdatum: 31-03-2023
ID-nummer: FHSO-28102021

Locatie: Amsterdam Oost
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 16-40 uur per week

Gezocht: fysiotherapeut gespecialiseerd in schouderklachten

Pijn aan de schouder, schouderklachten of schouderblessures? Als schouderfysiotherapeut weet je dat dit heel vervelende klachten zijn die vragen om een juiste aanpak.


Mariska, Manueel therapeut

Wat ga je doen als schouderfysiotherapeut

 • Je opent je agenda: SAPS-klacht, beperkte schouder, traumatische schouder, postoperatieve elleboog en acute nekpijn. Als schouderfysiotherapeut zie je de gehele bovenste extremiteit en in het bijzonder veel schouders!
 • Goede informatie en voorlichting over schouderklachten is essentieel. Cliënten inzicht geven in eigen gedrag en mogelijkheden doe je dan ook graag.
 • Vanuit de behandelkamer stappen jullie samen ter afsluiting nog even de oefenruimte in voor een paar oefeningen. Jouw cliënt kan thuis verder met deze oefeningen aan de slag gaan.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Wie ben jij als schouderfysiotherapeut

 • Die 4-jarige opleiding tot fysio heb jij afgerond en het is een pré als je bereid bent een master te volgen.
 • Jij draait je hand niet om voor een complexe casuïstieken.
 • Je kan tijdens het onderzoek de echo inzetten. Nog geen opleiding op dit gebied? Wij bieden de mogelijkheid deze opleiding te gaan volgen.
 • Voor kwalitatieve zorg sta je samen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en zoekt regelmatig contact met andere gespecialiseerde collega’s om met elkaar te blijven ontwikkelen.
 • Naast je werk met cliënten, besteed je ook tijd aan het onderhouden van je netwerk in de regio. Regelmatig schakel je met huisartsen en specialisten. Jij weet bij wie je terecht kan voor bepaalde vragen en met complexe casussen én je vindt het belangrijk dat jouw expertise bekend is in de regio.

Werken in Amsterdam Oost

FysioHolland heeft in Amsterdam 6 locaties. Je komt te werken op de Blasiusstraat waar de orthopedische cliënten behandeld worden. Het is de grootste locatie met een ruime oefenzaal waar diverse oefenmogelijkheden aanwezig zijn, shockwave en echografie zijn ook aanwezig. Er zijn zeer goede contacten met de huisartsen in de regio, de orthopeden en traumachirurgen uit o.a. het OLVG welke pal naast deze locatie is gevestigd. Wij zijn oa. aangesloten bij het schoudernetwerk, traumanetwerk en rugnetwerk.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.” Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland.


Wat krijg je bij ons als schouderfysiotherapeut

 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
 • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Webinars, cursussen, vervolgopleiding. Wat heb jij nodig? Om je alvast te helpen, hebben we de FysioHolland Academy ontwikkeld. Dat is hét online platform waarmee je blijvend leert en continu punten verzamelt.
 • FysioHolland is een voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een app met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).
 • Doe ook mee aan onze intervisies – deze organiseren we landelijk voor alle specialismes. Wij zijn goed, en dat is niet voor niets.
 • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • Wil je meer? Pak managementtaken op, zoals het uitbreiden van ons netwerk. Ben je meer van de kwaliteit? Check dan onze dossiers en regel de bijscholingen voor iedereen.

Schouderfysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Amsterdam Oost? Laten we snel eens kennismaken. Solliciteer met een druk op de knop. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Nog een vraag? Bel dan met Anja Gerritsen op 020-6946254.

Reageren kan nog tot 31 maart.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.




Vind ons aan de Blasiusstraat 128-136, 1091 CZ in Amsterdam


Mariska staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner