Over FysioHolland

Over ons

Denk jij ook weleens ‘dit kan beter’? Precies dat dacht Boris van der Vorst, oprichter van FysioHolland in 2009. Hij vond dat het tijd was voor verbeteringen in de fysiotherapeutische zorg.

Daarom richtte hij FysioHolland ruim tien jaar geleden op. Inmiddels is FysioHolland uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van fysiotherapie. In de praktijken door heel Nederland staan kwaliteit en persoonlijke benadering voorop. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat geldt net zo goed voor onze collega's. Wij willen dat jij je kunt ontwikkelen en je prettig voelt in je werkomgeving.

Bekijk hier de FysioHolland video

Als jij de beste versie van jezelf bent, dan kun je onze cliënten helpen dat ook weer te worden. Dat lukt alleen met 100% inzet én energie. Dit betekent dat niet alleen onze cliënten staan te springen, maar wij zelf ook.

Samen krijgen we iedereen in beweging en bereiken we meer. We werken regionaal, maar maken gebruik van alles wat FysioHolland landelijk organiseert. Zo maken we onderdeel uit van sterke kennisnetwerken. Door onze krachten te bundelen en kennis te delen, weten we samen meer en kunnen we ons werk nóg beter doen.

Werken bij FysioHolland betekent vooral samenwerken aan hoogstaande fysiotherapiezorg. Doe je mee?