Overig sport gerelateerd

Zaalbegeleider

Jij zorgt dat cliënten zich welkom voelen en in de oefenruimte goed worden begeleid.

Je helpt als zaalbegeleider alle cliënten die in de oefenruimte komen trainen. Je zorgt dat bewegingen goed worden uitgevoerd en apparaten op de juiste manier worden gebruikt. En natuurlijk sta je iedere cliënt op een positieve en energieke manier te woord, zodat iedereen zin heeft om lekker aan de slag te gaan en de oefenruimte weer tevreden verlaat.

Fitnessinstructeur

‘Iedereen in beweging’ is jouw motto. Als fitnessinstructeur begeleid je cliënten bij het sporten, individueel of in kleine groepen.

‘Kom op’, ‘hou vol’ en ‘ga door’ zijn woorden die jij regelmatig roept in de fitnessruimte. Je begeleidt cliënten tijdens het sporten en zorgt dat iedereen het maximale uit een training haalt, op een gezonde en verantwoorde manier. Het voordoen van een oefening of uitleg van een apparaat doe jij met veel charme. Iedereen verlaat de fitnessruimte met een voldaan gevoel na een sessie met jou.

Zweminstructeur

Jij voelt je als een vis in het water als je in het zwembad met cliënten traint.

Als zweminstructeur begeleid je onze cliënten, zowel kinderen als volwassenen, in het zwembad. Je zorgt dat iedereen met frisse moed begint, geeft uitleg, doet voor en houdt toezicht. ‘Wel vijf baantjes meer vandaag’ en ‘ik voel me zoveel sterker sinds ik zwem’ zijn dingen jij graag hoort. Je maakt van iedereen een echte Pieter van den Hoogenband.

Begeleiding sportverenigingen

Je zorgt dat leden van sportverenigingen op een verantwoorde manier kunnen trainen en je staat klaar om ze op te vangen als dat even niet lukt.

Bij FysioHolland hebben we een speciaal begeleidingsprogramma voor sportverenigingen, dat in overleg helemaal op maat kan worden gemaakt. Jij adviseert het bestuur van sportverenigingen over preventie van sportblessures, deelt je kennis tijdens workshops en begeleidt inloopspreekuur voor leden.

Bewegingsagoog

Als bewegingsagoog zorg je dat iedereen kan bewegen. Je organiseert en begeleidt sport- en bewegingsactiviteiten voor mensen met een beperking op lichamelijk, sociaal, emotioneel of cognitief gebied.

Je bedenkt verschillende sportactiviteiten en die begeleid je van A tot Z. Denk aan specifieke sporten, recreatieve bezigheden of het oefenen van dagelijkse bewegingen, zoals fietsen of lopen. Jij levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling op cliënten op psychisch en lichamelijk vlak.

Vacatures