Geriatrie oefentherapeut

Publicatiedatum: 08-04-2024
Sluitingsdatum: 14-06-2024
ID-nummer: FHGOA-20122022

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Werkuren: 24-32 uur per week

Gezocht: geriatrie oefentherapeut met liefde voor het vak

De vraag naar de begeleiding van de geriatrische cliënt neemt binnen onze regio toe. Vandaar dat we ons team graag willen uitbreiden met een collega die plezier heeft in het mobiel houden van deze cliëntengroep. En als je ook de begeleiding van cliënten met een chronische aandoening ziet zitten dan nodigen we je van harte uit te reageren! Ook als je hier nog niet de juiste opleiding of cursus voor hebt gedaan en deze wel wilt volgen.

Rocio, Geriatriefysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je gaat deel uitmaken van ons geweldige ‘geriatrieteam’; dit zijn collega’s die uitsluitend of voornamelijk de oudere cliënten en/of cliënten met chronische aandoeningen zien (zoals perifeer arterieel vaatlijden, COPD, astma). Dit doen zij zowel in de praktijk als ‘aan huis’.
 • Met dit team werk je nauw samen met als groot voordeel dat je gemakkelijk met elkaar kunt sparren en van elkaar kunt leren. Wij geloven dat je samen verder komt.
 • We werken goed samen met verschillende huisartsenpraktijken als ook met zieken-, verpleeg- en verzorgingshuizen, waardoor we passende zorg kunnen leveren (aan huis). De lijnen zijn kort en de mogelijkheden om multidisciplinaire activiteiten op te zetten, zijn aanwezig.
 • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • Een lerende organisatie, waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat. Wil je je specialiseren? Doen! Ook dat stimuleren we graag!
 • We zijn voorloper in de fysiotherapie (we maken bijvoorbeeld gebruik van een afsprakenapp met huiswerkoefeningen voor de cliënt en ze kunnen via de website een afspraak maken).

Werken in Amsterdam

Wil jij werken in een multiculturele, bruisende omgeving waar geen dag hetzelfde is? Ons gespecialiseerde geriatrie-team is werkzaam in Amsterdam Oost, West en Noord. We zijn bevlogen geriatrietherapeuten en gezelligheid en eenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook open communicatie vinden we belangrijk. Met vragen kunnen we altijd bij elkaar aankloppen. Wil jij ook graag samenwerken in een team met jonge en deskundige collega’s, waarmee jij het beste resultaat gaat leveren? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

We hebben naast de praktijklocaties ook verschillende samenwerkingen in verzorgingshuizen, waarin korte en langdurende opnames gezien worden. Op deze locatie werk je samen met verschillende disciplines en werk je ook samen aan een behandelplan.
Vanuit de praktijklocaties hebben we goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners en diverse specialisten in het ziekenhuis en klinieken. Deze samenwerking uit zich door de diverse programma’s die we samen opzetten. Zo ook het programma 'Valpreventie', waarin we met verschillende disciplines kijken naar wat nodig is en waar we elkaar kunnen versterken.
Door zo veel mogelijk interdisciplinair samen te werken, richten we ons op het behandelen van het fysieke, mentale en het voedingsaspect.

Jij als geriatrie oefentherapeut

 • Je hebt de opleiding oefentherapie afgerond of zit in de laatste fase van je studie.
 • Dagelijks werk je aan het verbeteren van het beweeggedrag van cliënten. Als oefentherapeut draag je bij aan het oplossen van klachten en geef je jouw cliënt de tools om herhaling te voorkomen.
 • Verder heb je oprechte interesse in de doelgroep: werken met ouderen vind je een mooie uitdaging. Je vindt het leuk om een band op te bouwen met je cliënten en daagt ze niet alleen fysiek graag uit, maar biedt indien nodig ook een luisterend oor.
 • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Je staat open om je kennis verder te ontwikkelen.
 • Wil je meer? Dan kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de projectgroep die we hebben ontwikkeld om geriatrie meer op de kaart te zetten. We staan open voor jouw ideeën!
 • Startende oefentherapeut? Dan heb je bij ons de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die we hebben binnen onze organisatie. Dit doen we o.a. door ervaren therapeuten en starters in een sterk team samen te brengen.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Geriatrie oefentherapeut bij FysioHolland jouw baan?

Wil jij in beweging werken aan herstel in Amsterdam? Laten we snel eens kennismaken. Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl. Toch nog een vraag? Of eerst eens een keer meekijken? Bel dan met Anja Gerritsen 06-29464949.

Reageren kan nog tot 14 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Roccio staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner