Kinderfysiotherapeut

Publicatiedatum: 08-04-2024
Sluitingsdatum: 28-06-2024
ID-nummer: FHKUK-16112023

Locatie: Utrecht Kampong
Provincie: Utrecht
Werkuren: 16-24 uur per week

Werken als fysiotherapeut voor de allerkleinsten

Ben je ondernemend, innovatief en enthousiast? Heb je als kinderfysiotherapeut affiniteit met sport gerelateerde vraagstukken en vind je het een uitdaging om met ons de kinderfysiotherapie verder uit te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij FysioHolland Medicort werken specialisten in fysiotherapie, sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Met vestigingen op diverse locaties en in verschillende (top)sport gespecialiseerde ziekenhuizen en klinieken kunnen wij snel en effectief diensten verlenen aan onze doelgroep. Daarnaast begeleiden onze fysiotherapeuten verschillende bonden en (top)sporters in binnen- en buitenland.

Carina, Kinderfysiotherapeut

Wat kun je van ons verwachten als kinderfysiotherapeut?

  • Een salaris wat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je salaris? Wij kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
  • Wij stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen wij alleen maar toe. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren we met een studiebudget en onze eigen FysioHolland Academy van waaruit we bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en we ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
  • We hebben onze eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen we onze cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. We zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. We zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
  • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Werken in Utrecht op locatie Kampong
Het team kinderfysiotherapie bestaat uit drie kinderfysiotherapeuten, die werkzaam zijn op verschillende locaties. Binnen het team werken we op een leuke en motiverende manier samen. We vullen elkaar aan en leren graag van elkaar, onder andere door intercollegiale scholing binnen een kwaliteitsgroep. Ook wordt nauw samengewerkt met andere expertises, zoals sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten, trainers, coaches, sportartsen en orthopeden.

Op de locatie Kampong worden veel kinderen uit de top- en breedtesport met sport- en orthopedische aandoeningen behandeld. De praktijk is gevestigd in het clubhuis van S.V. Kampong en heeft een grote open sportzaal met veel oefenmateriaal. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de sportvelden voor de behandelingen.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

“Ik wil echt de klachten van kinderen verhelpen. Hun doelen halen!” Miranda, kinderfysiotherapeut FysioHolland.

Jij als kinderfysiotherapeut

  • Naast je diploma voor fysiotherapeut heb je ook al je specialisatie voor kinderfysiotherapeut op zak (of je zit in de laatste fase van je studie).
  • Aan enthousiasme geen gebrek, kinderen komen graag bij jou spelen.
  • Je weet verder te kijken dan de klacht en ben volledig. Vraagt het consultatiebureau om een terugkoppeling, dan geef je die. Jij hebt een goede band met alle verwijzers.

Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten wij namelijk alles en iedereen in beweging. Met onze energie boeken we volop vooruitgang. Niet alleen met onze cliënten, ook met onze organisatie. En iedereen krijgt daarbij onze volledige persoonlijke aandacht.

Kinderfysiotherapeut jouw baan?

Wil jij spelenderwijs werken aan het herstel van kinderen in Utrecht op locatie Kampong? Laten we kennismaken. Druk op de knop solliciteer! Voor meer informatie over hoe het is om bij ons te werken verwijzen we je naar www.werkenbijfysioholland.nl Toch nog een vraag? Of eerst eens een keertje meekijken? Bel dan met Nick Oosterwijk op 06-57241880.

Reageren kan nog tot 28 juni.
Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.

NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/detacheerders/W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.
Vind ons aan de Laan van Maarschalkerweerd 14 (S.V. Kampong), 3585 LJ in Utrecht.

Carina staand

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden (optioneel)

Motivatiebrief

Vertel hier in het kort waarom jij bij ons wilt komen werken

Contact

Stefina Hartog

Sr. HR Business Partner